Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι για δωρεάν λήψη λογισμικού Windows

Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι για δωρεαν εφαρμογες για υπολογιστες

Εάν χρησιμοποιείτε το λειτουργικό σύστημα Windows για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι τα Windows διαθέτουν τόνους ελεύθερου λογισμικού. Ναι, υπάρχουν και λογισμικά premium, αλλά μπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα χρησιμοποιήσετε δωρεάν (δοκιμαστική).

Αναζητήστε δωρεάν λήψη λογισμικού στο Google και θα βρείτε εκατοντάδες ιστότοπους που ισχυρίζονται ότι είναι οι καλύτεροι. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν όλοι καλοί ιστότοποι για λήψη λογισμικού Windows. Ορισμένοι ιστότοποι προωθούν προσαρμοσμένα προγράμματα εγκατάστασης, adware κ.λπ., με τα αρχεία εγκατάστασης.

Επομένως, για να είστε ασφαλείς, πρέπει να επισκέπτεστε ιστότοπους με καλή φήμη. Μερικοί ιστότοποι εξακολουθούν να μην συνδυάζουν crapware με το υπάρχον λογισμικό. Σε αυτό το άρθρο, θα απαριθμήσουμε αυτούς τους ιστότοπους.

Διαβάστε επίσης: 12 ασφαλέστεροι ιστότοποι για λήψη δωρεάν λογισμικού για Windows

Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι για δωρεαν εφαρμογες για υπολογιστες

Μπορείς κατεβάστε δωρεάν λογισμικό για Windows χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια ή το adware από αυτούς τους ιστότοπους. Ας τσεκάρουμε.

1. Ninite

Δωρεάν ιστότοποι για λήψη λογισμικού Windows

Το Ninite είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους λήψης λογισμικού που σας επιτρέπει να κατεβάσετε μερικά από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή λογισμικά όπως Chrome, VLC, Spotify κ.λπ.

Μπορείτε να τα εγκαταστήσετε με ένα μόνο κλικ και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πακέτο crapware. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάθε λογισμικό ξεχωριστά. Η Ninite, από προεπιλογή, κατεβάζει την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού και την εγκαθιστά.

2. Softpedia

Softpedia

Το Softpedia είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή Τοποθεσίες λήψης δωρεάν λογισμικού όπου μπορείτε να βρείτε δωρεάν και επί πληρωμή λογισμικό που μπορεί να εκτελεστεί σε πολλές πλατφόρμες.

Το καλύτερο πράγμα για το Softpedia είναι ότι παρέχει την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού που προτείνετε. Σας παρέχει επίσης κριτικές λογισμικού και πραγματικά στιγμιότυπα οθόνης για όλο το χρησιμοποιημένο λογισμικό. Δοκιμάστε το, καθώς αυτός είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους.

3. FilePuma

Δωρεάν ιστότοποι για λήψη λογισμικού Windows

Από το Filepuma, μπορείτε να κατεβάσετε λογισμικό Windows και παιχνίδια υπολογιστή και να διαβάσετε τις ειδήσεις. Το καλό με το FilePuma είναι ότι χωρίζει το λογισμικό σε κατηγορίες.

Στην αριστερή πλευρά εμφανίζονται οι δημοφιλείς κατηγορίες λογισμικού όπως Ασφάλεια & Τείχος προστασίας, προγράμματα περιήγησης, Επικοινωνίες, Εργαλεία προγραμματιστών κ.λπ. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο που καθαρίζουμε από οποιοδήποτε λογισμικό υποκλοπής ή ιό.

4. FileHippo

FileHippo

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους που μπορείτε να επισκεφτείτε για λήψη αρχείων δωρεάν λογισμικού. Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει μια τεράστια συλλογή από όλο το καλύτερο και πιο δημοφιλές λογισμικό που χρειάζεστε συνήθως καθημερινά. Επομένως, πρέπει να δοκιμάσετε αυτόν τον ιστότοπο.

5. Λήψη Cnet

Λήψη Cnet

Λοιπόν, είναι ένας από τους παλαιότερους ιστότοπους στη λίστα. Η τοποθεσία ιδρύθηκε πριν από περίπου 15 χρόνια. Μπορείτε να βρείτε τεράστιο αριθμό λογισμικού για όλες τις πλατφόρμες όπως Mac, Linux και Windows. Μπορείτε ακόμη να βρείτε εφαρμογές για κινητά από το CNET Downloads.

6. Microsoft Store

Microsoft Store

Το Microsoft Store διατίθεται προκατασκευασμένο στα Windows 10/11 και διαθέτει επίσης μια έκδοση web από όπου μπορείτε να εξερευνήσετε ολόκληρο τον κατάλογο των λογισμικών.

Εφόσον το Microsoft Store παρέχει λογισμικά από τις αρχικές πηγές, οι λήψεις είναι 100% ασφαλείς για λήψη και χρήση. Επίσης, η διεπαφή χρήστη είναι καθαρή και χρειάζεστε απλώς έναν λογαριασμό Microsoft για να ξεκινήσετε με το Microsoft Store.

7. Sourceforge

Sourceforge - λογισμικό για υπολογιστή κατεβάσετε δωρεάν

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερες πύλες λήψης λογισμικού ο ειδικός συνιστά? Το SourceForge είναι εκεί για να σας βοηθήσει με έναν ευρύτερο αριθμό εργαλείων.

Σε αυτόν τον ιστότοπο, θα βρείτε τα πράγματα καλά οργανωμένα στην απλή διεπαφή που προσφέρουν τα περισσότερα αρχεία λογισμικού. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το λογισμικό που σας βοηθά να κατανοήσετε τα πράγματα εύκολα.

8. Software Informer

Software Informer

Αυτός είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος με αρκετό αριθμό λογισμικού για να καλύψει τις απαιτήσεις λήψης.

Παρόλο που δεν είναι τόσο μεγάλο όσο οι άλλες πύλες λήψης, προσφέρει κάποιο λογισμικό κορυφαίας ποιότητας που παρέχει αξία και το λογισμικό που λαμβάνεται από τις Πληροφορίες λογισμικού λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις.

9. Softonic.com

Softonic.com

Το Softonic είναι μια από τις παλαιότερες πύλες λήψης όπου μπορείτε να λάβετε δωρεάν λογισμικό, κοινόχρηστο λογισμικό και μια δοκιμαστική έκδοση του λογισμικού. Το καλύτερο πράγμα για το Softonic είναι ότι ο ιστότοπος ενημερώνεται συχνά και προσθέτει λογισμικό τακτικά.

Επί του παρόντος, η πύλη διαθέτει στον κατάλογο περίπου 106.000 δωρεάν λογισμικό, κοινόχρηστο λογισμικό και μια δοκιμαστική έκδοση λογισμικού.

10. Filehorse

τοποθεσίες για λήψη λογισμικού windows

Το Filehorse μοιάζει πολύ με τον ιστότοπο Filehippo, ο οποίος αναφέρεται στο άρθρο. Ο ιστότοπος διαθέτει premium και δωρεάν λογισμικό, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε. Υπάρχει μια ειδική ενότητα για αρχεία δωρεάν λογισμικού από την οποία μπορείτε να κάνετε λήψη δωρεάν λογισμικού Windows.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο ιστότοπος εμφανίζει επίσης τις “Πιο δημοφιλείς λήψεις” στην αρχική σελίδα, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία αναζήτησης λογισμικού πολύ πιο διαχειρίσιμη.

Αυτά λοιπόν είναι ασφαλή και δωρεάν ιστότοπους για λήψη λογισμικού Windows. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *