εφαρμογές είναι για μεταπτυχιακούς φοιτητές

Ποιες εφαρμογές είναι για μεταπτυχιακούς φοιτητές;

Το μεταπτυχιακό δεν είναι αστείο. Διαλέξεις, εργασίες, ερευνητικά έργα και συγγραφή διατριβών αποτελούν μέρος της καθημερινής ρουτίνας ενός μεταπτυχιακού φοιτητή. Για να μην αναφέρουμε, πρέπει επίσης να εργαστούν για να κρατήσουν τους λογαριασμούς πληρωμένους. Έτσι, δεν είναι ασυνήθιστο για τους μαθητές να αναζητούν τρόπους για να κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη. Ευτυχώς, διάφορες εφαρμογές μπορούν να ελαφρύνουν τα βάρη της ζωής ενός μεταπτυχιακού φοιτητή.

Υπολογίζεται ότι υπάρχουν 2,67 εκατομμύρια διαθέσιμες εφαρμογές στο Google Play Store. Ο αριθμός των εφαρμογών στο App Store δεν είναι πολύ πίσω. Με εκατομμύρια διαθέσιμες εφαρμογές, μπορεί να είναι δύσκολο για έναν πολυάσχολο μεταπτυχιακό φοιτητή να καθορίσει ποιες θα κατεβάσει. Αυτός ο οδηγός θα τους βοηθήσει να επιλέξουν εφαρμογές που μπορούν να προωθήσουν την παραγωγικότητα και να βεβαιωθούν ότι εκπληρώνουν όλες τις ευθύνες τους.

Εφαρμογές για συγγραφή διατριβής

Είναι σύνηθες να βλέπουμε θέματα διαδικτυακού φόρουμ με αυτόν τον τίτλο: «Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορώ να γράψω τη διατριβή μου για μένα?” ή «Βοηθήστε με να γράψω τη διατριβή μου». Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές είναι η συγγραφή διπλωματικών εργασιών. Αυτές οι εφαρμογές θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις πολλές προκλήσεις ακαδημαϊκή γραφή από τη διασφάλιση της σωστής γραμματικής έως τη διαχείριση αναφοράς.

Grammarly

Για τη συγγραφή διατριβής, οι ορθογραφικοί έλεγχοι της Microsoft και των Εγγράφων Google δεν πρόκειται να το κόψουν. Εάν θέλετε ένα γυαλισμένο χαρτί, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Grammarly. Η εφαρμογή είναι ικανή για περισσότερα από τη διόρθωση ορθογραφικών και γραμματικών λαθών.

Σας ειδοποιεί επίσης για κακή επιλογή λέξεων, ακατάλληλο τόνο, υπερβολική χρήση λέξεων και ασαφή δομή προτάσεων. Η δωρεάν έκδοση είναι αρκετά βολική. Αλλά αν λάβετε την έκδοση Premium, μπορεί να ελέγξει την εργασία σας για λογοκλοπή για να προστατεύσει την ακαδημαϊκή σας ακεραιότητα.

Μια σημείωση

Το OneNote επιτρέπει στους μαθητές να κρατούν όλες τις σημειώσεις τους σε ένα μέρος στο οποίο μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Η εφαρμογή έχει εξαιρετικές δυνατότητες, όπως Stiky Notes, Page Templates, Custom Tags και Text Translation.

Με το OneNote, μπορείτε να δημιουργήσετε ενότητες και σελίδες για διαφορετικά θέματα που καλύπτονται στη διατριβή σας. Το σύστημα προσθήκης ετικετών είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη δημιουργία διαφορετικών σημειώσεων όπως τις χρειάζεστε. Μπορείτε να προσθέσετε σαρωμένα έγγραφα στα οποία πρέπει να αναφέρετε από καιρό σε καιρό. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε συνδέσμους προς άλλες σελίδες στην εφαρμογή. Είναι το τέλειο εργαλείο για την οργάνωση όλων των σημειώσεων της έρευνας σας.

Otter

Μερικές φορές, οι σκέψεις σας περνούν από το μυαλό σας πολύ πιο γρήγορα από ό,τι μπορούν να ακολουθήσουν τα χέρια σας. Αντί να γράφετε πράγματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Otter για να μεταγράψετε τις σκέψεις σας. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να πείτε τη γνώμη σας και μετατρέπει τον ήχο σας σε κείμενο. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια εφαρμογή για να μεταγράψετε τις συνεντεύξεις που πραγματοποιείτε για τη διατριβή σας.

Mendeley

Οι παραπομπές και οι παραπομπές αποτελούν αναπόσπαστο μέρος κάθε διατριβής ή διατριβής. Αν δεν γίνει σωστά, ακόμη και το καλύτερα γραμμένο χαρτί μπορεί να χάσει την αξιοπιστία του. Ευτυχώς, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Mendeley, μια δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης αναφοράς.

Το Mendeley σάς επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση σε βιβλιοθήκες για να βρείτε σχετικές ερευνητικές εργασίες, βιβλία, κυβερνητικά έγγραφα, ακόμη και ιστότοπους για τη διατριβή σας. Το πιο σημαντικό, μπορείτε να οργανώσετε τα δεδομένα της έρευνάς σας και να δημιουργήσετε αυτόματα αναφορές και βιβλιογραφίες με αυτήν την εφαρμογή.

Σημαντικοί πόροι κολεγίου για πρωτοετείς φοιτητές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Dropbox

Ως μεταπτυχιακός φοιτητής, δεν μπορείτε να διακινδυνεύσετε να χάσετε μήνες σκληρής δουλειάς. Το να ξεκινήσετε από την αρχή θα ήταν επώδυνο, αλλά το να λάβετε ένα F για την απώλεια της προθεσμίας θα μπορούσε να σας κοστίσει το μεταπτυχιακό σας. Με Dropbox, δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε μονάδες flash ή υπολογιστές. Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στα έγγραφά σας από το φορητό υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.

Άλλες εφαρμογές για τη συγγραφή διατριβής που μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Παραλήγουσα
  • Χάρτινο
  • Academia.edu
  • PDF Expert
  • WolframAlpha
  • Συντάκτης Hemingway
  • Google Drive

Εφαρμογές για Παρακολούθηση Εργασιών

Ένας μεταπτυχιακός φοιτητής πρέπει να μάθει πώς να συνδυάζει το σχολείο, την εργασία και την προσωπική του ζωή. Με τόσες πολλές μπάλες στον αέρα, μπορείτε εύκολα να ρίξετε μία. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να παραμείνουν οργανωμένοι και σε τροχιά επιτυχίας σε όλες τις πτυχές της ζωής.

Τα 10 καλύτερα εκπαιδευτικά κανάλια YouTube για φοιτητές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Asana

Asana είναι ιδανικό για μεταπτυχιακούς φοιτητές που χρειάζονται κάποια οργάνωση στην πολυάσχολη ζωή τους. Μπορείτε να απαριθμήσετε όλες τις εργασίες που πρέπει να δουλέψετε μέσα στην εβδομάδα, δίνοντας στον εαυτό σας προθεσμίες για να εξασφαλίσετε ότι θα τις ολοκληρώσετε έγκαιρα.

Το Asana είναι επίσης εξαιρετικό για τη συνεργασία σε ομαδικά έργα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες και να αναθέσετε άτομα σε συγκεκριμένες εργασίες. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να βλέπετε την πρόοδο κάθε εργασίας και ολόκληρου του έργου μέσω της παρακολούθησης ορόσημων. Με το Asana, δεν θα βρεθείτε ποτέ να αναρωτιέστε αν χάσατε μια εργασία.

15 καλύτερες εφαρμογές για φοιτητές το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Studiez

Το iStudiez είναι μια άλλη εφαρμογή διαχείρισης εργασιών όπως το Asana, αλλά διαθέτει χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασμένα για να κάνουν τη ζωή του μαθητή πιο εύκολη. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να οργανώνετε τα μαθήματά σας σε μια διεπαφή ημερολογίου. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε εργασίες και εργασίες σε συγκεκριμένα μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων των προθεσμιών, των σημειώσεων και των επιπέδων προτεραιότητας.

Εκτός από το να σας βοηθά να οπτικοποιήσετε την εβδομάδα σας, αυτή η εφαρμογή μπορεί να συγχρονιστεί με το Ημερολόγιο Google, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τυχόν συναντήσεις ή εκδηλώσεις που πρέπει να παρακολουθήσετε. Επίσης, το iStudiez μπορεί να υπολογίσει τους βαθμούς σας και να παρακολουθεί το ΣΔΣ σας, ώστε να μην χρειάζεται ποτέ να αναρωτιέστε πού βρίσκεστε ακαδημαϊκά.

7 Συμβουλές συγγραφής χαρτιού για να κάνετε τις εργασίες του κολεγίου σας να ξεχωρίζουν(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Slack

Ποιος έχει χρόνο να διαβάσει τα μεγάλα νήματα email για να βρει σημαντικά αρχεία; Κρατήστε τις συνεργασίες απλές και γλυκές με το Slack. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε πολλές ομάδες. Μπορείτε εύκολα να κρατήσετε αρχείο των επικοινωνιών μεταξύ σας και των μελών της ομάδας του έργου σας. Μπορείτε ακόμη και να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές συναντήσεις μέσω του Slack.

Εφαρμογές για την ελαχιστοποίηση περισπασμών

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο περισπασμούς. Είναι εύκολο να αναβάλετε τη σύνταξη του δοκιμίου σας ή να πάτε σε μια διάλεξη εάν εμφανιστεί κάτι ενδιαφέρον στον υπολογιστή ή το smartphone σας. Διατηρήστε τον εαυτό σας συγκεντρωμένο παραμένοντας αποσυνδεδεμένος, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρώσετε το χαρτί σας.

Pocket

Κρατήστε μακριά τους περισπασμούς μέχρι να έχετε χρόνο να διασκεδάσετε. Το Pocket είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να προσθέτετε σελιδοδείκτες σε ιστότοπους ή άρθρα που σας ενδιαφέρουν να διαβάσετε. Αφού αποθηκευτούν, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις σελίδες αργότερα, ακόμα κι αν είστε εκτός σύνδεσης.

Forest

Το να παραμείνετε συγκεντρωμένοι μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά το Forest το κάνει ανταποδοτικό. Η εφαρμογή σας κάνει να φυτέψετε ένα δέντρο που θα μεγαλώσει εάν παραμείνετε συγκεντρωμένοι στην εργασία σας. Πρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα με ιστότοπους που σας αποσπούν την προσοχή και αποκλείουν την πρόσβαση των εφαρμογών σε αυτούς. Εάν αποχωρήσετε από την εφαρμογή πριν ολοκληρωθεί η εργασία σας, το δέντρο σας θα πεθάνει.

Υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό

Είναι εύκολο να κατακλύζεσαι από τις ευθύνες σου ως πτυχιούχος. Έχετε σχολικές εργασίες που σας κρατούν απασχολημένους με όλες τις τάξεις, τα έγγραφα και τα έργα που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε. Έχετε δουλειά που πρέπει να είστε από πάνω, αν θέλετε να μπορείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς. Και δεν μπορείς να παραμελήσεις την προσωπική σου ζωή, γιατί για τι άλλο ζεις;

Διαχείριση χρόνου, ψυχαγωγία, ερευνητική βοήθεια, ραντεβού, ακόμη και διαχείριση των οικονομικών σας — υπάρχει μια εφαρμογή εκεί έξω που μπορεί να σας βοηθήσει.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *