Πως να επικοινωνήσετε με το Facebook για βοήθεια ή υποστήριξη

Θελετε να έρθετε σε επικοινωνία με το Facebook για βοήθεια ή υποστήριξη; Μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνος. Με περισσότερους από 2 δισεκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, οι πιθανότητες είναι ότι υπάρχουν αμέτρητα άλλα άτομα με το ίδιο πρόβλημα με το δικό σας και μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε ακριβώς πώς να έρθετε σε επαφή με την Ομάδα Υποστήριξης του facebook.

Η πλατφόρμα διαθέτει μια εκτενή σελίδα Κέντρου βοήθειας γεμάτη με άρθρα που αντιμετωπίζουν τα πιο συνηθισμένα προβλήματα, όπως π.χ ανάκτηση του χακαρισμένου λογαριασμού σας στο facebook. Αν και χρήσιμο, είναι πολύ απογοητευτικό και δύσκολο να πλοηγηθείτε στο Κέντρο βοήθειας. Και μερικές φορές δεν έχει καν την απάντηση στο συγκεκριμένο πρόβλημά σας.

Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι οι καλύτεροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να λάβετε βοήθεια και υποστήριξη από το facebook, μέσω του Κέντρου βοήθειας, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της συνομιλίας ή του τηλεφώνου. Επίσης, φροντίστε να ελέγχετε τα άρθρα μας για άλλα κοινά ζητήματα όπως το να είσαι facebook δεν μπορεί να αφήσει σχόλια σε αναρτήσεις στο facebook ή αποτυχία αποστολής των μηνυμάτων σας στο facebook.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Γιατί δεν μπορείτε να δείτε σχόλια στο Facebook;

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και ����άνε την ερώτησή σου.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

Τι είναι η υποστήριξη του facebook;

Το facebook Support είναι ένα σύστημα που έχει τεθεί σε εφαρμογή από την πλατφόρμα, για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας στο facebook, είτε είναι προσωπικός είτε επαγγελματικός. Είναι γεμάτο με χρήσιμες πληροφορίες και βοήθεια σε θέματα όπως η ασφάλεια, το απόρρητο, οι ομάδες, οι επαγγελματικές σελίδες, η αγορά και άλλα.

Ωστόσο, η υποστήριξη του facebook προσφέρει επίσης υπηρεσίες όπως η παρακολούθηση λογαριασμού, όπου καταγράφεται όλη η δραστηριότητα στη σελίδα σας, ώστε να μπορείτε να την ελέγξετε ανά πάσα στιγμή. Προσφέρει επίσης τη βοήθεια ειδικών και βοήθεια σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα. Η βοήθεια των πελατών αποτελεί σημαντικό μέρος της υποστήριξης του facebook. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε για όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε με το facebook για βοήθεια.

1. Κέντρο βοήθειας του facebook

Το Κέντρο βοήθειας του facebook δεν είναι ακριβώς ένας τρόπος επικοινωνίας με το facebook, αλλά είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να βρείτε απαντήσεις στις περισσότερες ερωτήσεις και προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Η πρόσβαση σε αυτό είναι εύκολη:

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο facebook.
 2. Κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.
 3. Επιλέγω Βοήθεια υποστήριξη από ένα αναπτυσσόμενο μενού.
 4. Το επόμενο μενού θα σας προσφέρει τρεις επιλογές. Επιλέγω Κέντρο βοηθείας.
 5. Θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα του Κέντρου βοήθειας του facebook, όπου μπορείτε να αναζητήσετε την απάντηση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.
 6. Η πλοήγηση στο Κέντρο βοήθειας μπορεί να είναι δύσκολη καθώς υπάρχουν χιλιάδες χρήσιμα άρθρα εκεί. Αυτό είναι πραγματικά το καλύτερο μέρος για να αναζητήσετε τη λύση στο πρόβλημά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της σελίδας του Κέντρου βοήθειας και να πληκτρολογήσετε τι χρειάζεστε βοήθεια.
 7. Ή μπορείτε να περιηγηθείτε στα δημοφιλή θέματα και να δείτε αν μπορείτε να βρείτε τη λύση εκεί.

Αν κοιτάξετε στην πλαϊνή γραμμή της σελίδας του Κέντρου βοήθειας, θα δείτε ομαδοποιημένα άρθρα του facebook σε τέσσερις ενότητες: Χρήση του facebook. Διαχείριση του λογαριασμού σας. Απόρρητο, Ασφάλεια και Ασφάλεια. και τέλος Πολιτικές και Αναφορά. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε από αυτά και να αναζητήσετε μη αυτόματα χρήσιμα άρθρα στη σωστή κατηγορία.

2. Αναφέρετε ένα πρόβλημα

Αν επιστρέψετε στο Βοήθεια υποστήριξη μενού, θα δεις Υποστήριξη Inbox και Αναφέρω ένα πρόβλημα επιλογές επίσης. Εάν δεν βρείτε την απάντηση στη σελίδα του Κέντρου βοήθειας του facebook, μπορείτε να δοκιμάσετε να αναφέρετε το πρόβλημα.

Αλλά πρώτα, ας διευκρινίσουμε τι είναι τα Εισερχόμενα υποστήριξης. Αυτό είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να βρείτε ενημερώσεις από το facebook για προφίλ και αναρτήσεις που έχετε αναφέρει στο παρελθόν.

ο Αναφέρω ένα πρόβλημα Η επιλογή θα σας προσφέρει μερικές φόρμες για να συμπληρώσετε και να υποβάλετε ως σχόλια στο facebook. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την Αναφορά προβλήματος εάν αντιμετωπίσετε τυχόν κατεστραμμένες λειτουργίες του facebook ή κάποιες τεχνικές δυσλειτουργίες.

Αυτές οι φόρμες σάς δίνουν την επιλογή να επισυνάψετε στιγμιότυπα οθόνης ή εγγραφές οθόνης για να αποδείξετε το σφάλμα ή ένα σφάλμα που αντιμετωπίζετε.

Δυστυχώς, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για χρήση Αναφέρω ένα πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι εάν χάσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας, αυτή η επιλογή δεν θα είναι διαθέσιμη σε εσάς.

επικοινωνία με το Facebook
επικοινωνία με το Facebook

3. Υποστήριξη επιχειρήσεων μέσω συνομιλίας ή email

Εάν διαχειρίζεστε ένα επαγγελματικό προφίλ στο facebook ή μια σελίδα που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες facebook Checkout, θα έχετε την επιλογή να επικοινωνήσετε με το facebook μέσω συνομιλίας ή email.

 1. Ανοιξε το δικό σου Διευθυντής Εμπορίου.
 2. μεταβείτε στο Εκπαίδευση.
 3. Επιλέγω Επικοινωνήστε με την υποστήριξη. Ακολουθήστε τις οδηγίες και θα λάβετε απάντηση από το facebook μέσω email ή συνομιλίας.

Με έναν επαγγελματικό λογαριασμό, θα έχετε την επιλογή να στείλετε ένα μήνυμα στο Meta for Business. Απλά πήγαινε στη δικιά τους κύρια σελίδα και κάντε κλικ στο να στείλετε μήνυμα κουμπί στο επάνω μέρος της σελίδας.

επικοινωνία με το Facebook
επικοινωνία με το Facebook

4. Κέντρο βοήθειας Meta Business

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις διαφημίσεις, κατευθυνθείτε στο Κέντρο βοήθειας Meta Business. Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη διαφήμιση στο facebook. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μεταβείτε στο Κουμπί Λήψη υποστήριξης στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

Αν δεν βρείτε απάντηση εκεί, μην ανησυχείτε. Στο κάτω μέρος της σελίδας, θα βρείτε το Επικοινωνήστε με την υποστήριξη διαφημίσεων κουμπί. Κάντε κλικ σε αυτό και λάβετε βοήθεια απευθείας από το προσωπικό του facebook.

Συμπληρώστε προσεκτικά τη φόρμα. Θα έχετε επίσης την επιλογή να εξηγήσετε το πρόβλημα, καθώς και να ανεβάσετε στιγμιότυπα οθόνης ή άλλα αρχεία που μπορούν να βοηθήσουν την περίπτωσή σας. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το Ξεκινήστε τη συνομιλία πατήστε στην κάτω δεξιά γωνία και περιμένετε να επικοινωνήσει μαζί σας το προσωπικό του facebook. Θα πρέπει να διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά.

5. Λάβετε βοήθεια για τη διαφημιστική σας στρατηγική

Τέλος, αν χρειάζεστε βοήθεια με τη διαφημιστική σας στρατηγική, πηγαίνετε facebook.com/business/m/meta-marketing-pros εδώ για να συμπληρώσετε τη φόρμα και σύντομα θα ενημερωθείτε από έναν από τους ειδικούς μάρκετινγκ του facebook.

6. Χρησιμοποιήστε άμεσες διευθύνσεις email

Το facebook δεν διαθέτει κύρια διεύθυνση email για την υποστήριξη του facebook. Αυτό το inbox θα ήταν καθαρό χάος. Αντίθετα, το facebook προσφέρει διαφορετικές διευθύνσεις για συγκεκριμένα προβλήματα και μπορείτε να τους γράψετε ένα email. Εδώ είναι μια πλήρης λίστα:

 • [email protected] – ανάκτηση απενεργοποιημένων ή χακαρισμένων λογαριασμών, επαναφορά κωδικών πρόσβασης και πρόσβαση σε κλειδωμένες σελίδες.
 • [email protected] – λάβετε βοήθεια για τον λογαριασμό σας που έχει τεθεί σε αναστολή ή για περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί ή καταργηθεί.
 • [email protected] – επικοινωνήστε με το facebook σχετικά με τυχόν οικονομικές ανησυχίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας.
 • [email protected] – αναφέρετε οτιδήποτε δεν πληροί τα πρότυπα της κοινότητας του facebook.
 • [email protected] ή [email protected] – επικοινωνήστε με την Ομάδα Υποστήριξης Επιβολής του Νόμου του facebook.
 • [email protected] – επίλυση ζητημάτων που αφορούν τα δεδομένα σας.
 • [email protected] – επικοινωνήστε με το facebook σχετικά με τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητές τους στον τύπο ή τις δημόσιες σχέσεις.
 • [email protected] – επίλυση προβλημάτων σχετικά με τη διαφήμιση στο facebook.
 • [email protected] – επικοινωνήστε με το facebook σχετικά με θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • [email protected] – αναφέρετε μηνύματα και αναρτήσεις που μπορεί να είναι phishing για πληροφορίες.

επικοινωνία με το Facebook

6. Χρησιμοποιήστε τον αριθμό τηλεφώνου του facebook

Το facebook δεν διαθέτει τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης πελατών και η επικοινωνία με έναν πραγματικό άνθρωπο είναι πολύ δύσκολη. Η Meta έχει καταχωρημένο αριθμό τηλεφώνου που περιλαμβάνει facebook, Instagram και Oculus. Μπορείτε να καλέσετε το 650-543-4800, αλλά το μόνο που θα ακούσετε είναι ένα ηχογραφημένο μήνυμα ότι το facebook δεν έχει τηλεφωνική υποστήριξη.

Ωστόσο, εάν χρειάζεστε βοήθεια με την επιχείρησή σας ή τις διαφημίσεις σας ή εάν είστε προγραμματιστής ή αξιωματικός επιβολής του νόμου, το μενού του τηλεφώνου για υποστήριξη θα είναι διαθέσιμο σε εσάς. Θα λάβετε ένα ξεχωριστό μενού τηλεφώνου για μάρκετινγκ, Τύπο και επαλήθευση απασχόλησης για τους υπαλλήλους του facebook.

επικοινωνία με το Facebook
επικοινωνία με το Facebook

7. Χρησιμοποιήστε τις επίσημες σελίδες του facebook και τις φόρμες άμεσης επικοινωνίας

Μπορεί να πιστεύετε ότι δεν υπάρχει τίποτα τόσο άμεσο όσο ένα email, αλλά η απάντηση σε ένα email μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο. Αντ ‘αυτού, προτιμήστε να χρησιμοποιείτε φόρμες άμεσης επικοινωνίας για να επικοινωνήσετε με το facebook. Θα λάβετε απάντηση πολύ πιο γρήγορα. Οι φόρμες επικοινωνίας συνδέονται απευθείας με τις επίσημες σελίδες υποστήριξης του facebook και η διαδικασία είναι ήδη αυτοματοποιημένη.

Ακολουθεί μια λίστα με τις επίσημες σελίδες όπου μπορείτε να συμπληρώσετε τις φόρμες άμεσης επικοινωνίας για να επικοινωνήσετε με το facebook για βοήθεια:

8. Υποστήριξη facebook εκτός σύνδεσης

Εάν δεν καταφέρετε να επιλύσετε τα προβλήματά σας με το φαψεβοοκ μέσω διαδικτυακών μέσων, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε να τους γράψετε μια επιστολή παλιάς σχολής στην ακόλουθη διεύθυνση:

Τα κεντρικά γραφεία του facebook
1 Hacker Way
Menlo Park, CA 94025
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα λάβετε απάντηση, αλλά ίσως αξίζει να το δοκιμάσετε.

Συνοψίζοντας  το facebook έχει πολλούς τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να έρθετε σε  επικοινωνία για υποστήριξη. Οι επιλογές μπορεί να φαίνονται συντριπτικές, αλλά αν αφιερώσετε λίγο χρόνο για να κατανοήσετε τις διάφορες επιλογές και τα πλεονεκτήματα της κάθε μίας, θα μπορέσετε να λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε γρήγορα και εύκολα.

Αν και κανένας από αυτούς δεν είναι αλάνθαστοι τρόποι για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ομάδα υποστήριξης πελατών του facebook, θα πρέπει να σας παρέχουν κάποιες απαραίτητες οδηγίες για το πώς να επικοινωνήσετε μαζί τους για τυχόν ζητήματα που προκύπτουν.

Έχει κεντρικά γραφεία η facebook στην Ελλάδα ?

Οχι, η Facebook δεν εχει κεντρικά γραφεία στην Ελλάδα.

Η Facebook εχει γραφεία στο Μοσχάτο, οπου εργάζονται περιπου 800 moderators περιεχομενου. Ομως, αυτα τα γραφεια δεν ειναι κεντρικα, αλλα ειναι ενα απο τα πολλα γραφεία που η Facebook διατηρεί σε ολο τον κοσμο για να διαχειριζεται το περιεχομενο της πλατφορμας.

Τα κεντρικά γραφεία της Facebook βρίσκονται στο Menlo Park, στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτείων.

Διαβάστε επίσης :Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο Facebook

Πάτησα καταλάθος οτι συμφωνώ στο facebook για premium,τι να κανω;

Πώς να δείτε τι αρέσει σε κάποιον στο Facebook

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5235

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *