Πώς να μετατρέψετε ένα υπάρχον βίντεο σε μπούμερανγκ

Τα βίντεο μπούμερανγκ ξεκίνησαν ως τάση στο Instagram. Από τότε, οι άνθρωποι συνέχισαν να τα μοιράζονται σε δίκτυα κοινωνικών μέσων όπως το TikTok και το Snapchat, και τα Boomerang έχουν κερδίσει μόνο μεγαλύτερη δημοτικότητα.

Εφαρμογές όπως το Snapchat ή το Instagram έχουν ενσωματωμένες λειτουργίες που σας επιτρέπουν να επαναλαμβάνετε βίντεο και δημιουργήστε μπούμερανγκ. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να μετατρέψετε ένα από τα αποθηκευμένα βίντεό σας σε Boomerang; Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας δείξουμε πώς να δημιουργείτε βίντεο Boomerang από τα αποθηκευμένα βίντεό σας στο ρολό της κάμερας ή στη συλλογή σας.

Τι είναι το μπούμερανγκ;

Ένα βίντεο Boomerang είναι ένας σύντομος βρόχος βίντεο που αποτελείται από πολλά βίντεο ή φωτογραφίες. Δεν έχει ήχο και μοιάζει με α GIF ή μια ζωντανή φωτογραφία. Από τη δημιουργία του, τα κλιπ Boomerang έχουν γίνει τάση στο Instagram, ειδικά στα stories του Instagram.

Το Instagram έχει ενσωματωμένη λειτουργικότητα που σας επιτρέπει εγγραφή σύντομων βίντεο κλιπ με εφέ μπούμερανγκ ακριβώς μέσα στην εφαρμογή Instagram. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το εικονίδιο Boomerang κατά τη λήψη της νέας ιστορίας σας στο Instagram και η εφαρμογή θα μετατρέψει αυτόματα το νέο σας βίντεο Instagram σε Boomerang.

Υπάρχει επίσης μια ξεχωριστή εφαρμογή Instagram Boomerang που σας επιτρέπει να κάνετε το ίδιο. Ωστόσο, καμία από τις εφαρμογές δεν θα σας επιτρέψει να μετατρέψετε ένα υπάρχον προηχογραφημένο βίντεο σε Boomerang.

Πώς να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς Instagram στο Android το 2024

Instagram Story πως να καταργήσετε τη σίγαση

Πώς να μετατρέψετε ένα υπάρχον βίντεο σε μπούμερανγκ;

Θέλετε να μετατρέψετε τα βίντεο από το τηλέφωνό σας σε Boomerang; Μπορείτε να το κάνετε εύκολα χρησιμοποιώντας ένα από τα συντάκτες βίντεο με αυτή τη λειτουργικότητα.

Όταν επιλέγετε τον κατασκευαστή Boomerang, λάβετε υπόψη τη συσκευή που θα χρησιμοποιήσετε και εάν η εφαρμογή είναι συμβατή. Το άλλο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε όταν επιλέγετε το σωστό εργαλείο επεξεργασίας βίντεο είναι οι επιλογές του: εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να δημιουργήσετε ένα εφέ Boomerang για το βίντεό σας ή όχι.

Τέλος, οι περισσότερες εφαρμογές θα προσθέσουν ένα υδατογράφημα στο τελικό βίντεο Boomerang. Συνήθως, μπορείτε να το αφαιρέσετε εάν αγοράσετε το πρόγραμμα συνδρομής για αυτήν την εφαρμογή, επομένως είναι καλύτερο να ελέγξετε την τιμολόγηση προτού ξεκινήσετε τη δημιουργία του Boomerang σας.

Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους κατασκευαστές βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε διαφορετικές συσκευές για να μετατρέψετε ένα υπάρχον βίντεο σε Boomerang.

1. CapCut

Συμβατότητα: Android, iOS, Web, Mac.

Το CapCut είναι ένα 100% δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο all-in-one από την ByteDance που διαθέτει δεκάδες διαφορετικά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο για να σας βοηθήσει να μετατρέψετε οποιοδήποτε βίντεο σε αριστούργημα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κόψτε το βίντεό σας προσθέστε μουσική, προσθέστε μεταβάσεις μεταξύ βίντεο κλιπ και πολλά άλλα.

Το CapCup δεν διαθέτει αποκλειστικό εργαλείο Boomerang, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες Copy και Reverse για να δημιουργήσετε βίντεο Boomerang από το ρολό της κάμερας σας. Για να δημιουργήσετε ένα βίντεο Boomerang χρησιμοποιώντας το CapCut, κατεβάστε την εφαρμογή και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1: Ανοίξτε το CapCut στο κινητό σας.

Βήμα 2: Πατήστε “Νέο Έργο” και επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να μετατρέψετε σε μπούμερανγκ.

Βήμα 3: Μόλις προστεθεί το βίντεο σας, πατήστε “Στυλ”.

Βήμα 4: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε “Εφέ”.

Βήμα 5: Επιλέξτε “Βίντεο σε Μπούμερανγκ”.

Βήμα 6: Μπορείτε να προσαρμόσετε το διάστημα του μπούμερανγκ πατώντας “Διάρκεια”.

Βήμα 7: Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μουσική, κείμενο, φίλτρα και άλλα εφέ στο μπούμερανγκ σας.

Βήμα 8: Όταν τελειώσετε, πατήστε “Εξαγωγή” για να αποθηκεύσετε το μπούμερανγκ σας.

Το μπούμερανγκ σας είναι πλέον αποθηκευμένο στη συλλογή του τηλεφώνου σας.

Capcut για υπολογιστή Λήψη τελευταίας έκδοσης (χωρίς εξομοιωτή)

2. KineMaster

Συμβατότητα: Android, iOS.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο που δημιουργήθηκε ειδικά για χρήση smartphone, δοκιμάστε το KineMaster. Είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν σε συσκευές Android ή iOS. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από Apple App Store και Google Play Store.

Για να δημιουργήσετε ένα Boomerang χρησιμοποιώντας το KineMaster, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Ανοίξτε την εφαρμογή KineMaster στο smartphone σας.

Επιλέγω Δημιουργώ > Νέο Έργο.

Επιλέξτε το επιθυμητό Αναλογία απεικόνισης για το βίντεό σας. 9:16 είναι η τέλεια επιλογή για να μοιραστείτε το βίντεό σας Boomerang στο Instagram. Επιλέγω Δημιουργώ να συνεχίσει.

Επιλέξτε το αρχείο βίντεο από το τηλέφωνό σας που θέλετε να μετατρέψετε σε Boomerang από το τηλέφωνό σας.

Επίλεξε το εικονίδιο με τρεις οριζόντιες κουκκίδες στην επάνω αριστερή γωνία για να ανοίξετε περισσότερες επιλογές. Στη συνέχεια επιλέξτε Αντίγραφο.

Κάντε κλικ στο διπλό βίντεο και επιλέξτε ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ από το μενού στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

Επίλεξε το Κουμπί εξαγωγής και Αποθήκευση ως βίντεο για να κατεβάσετε το Boomerang στη συλλογή του τηλεφώνου σας.

10 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο YouTube για Android

3. Kapwing

Για όσους δεν θέλουν να χάνουν χρόνο για να κατεβάσουν μια νέα εφαρμογή και να μάθουν πώς να την κάνουν, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο ιστού Kapwing για να δημιουργήσετε ένα βίντεο Boomerang. Αυτό το διαδικτυακό εργαλείο σάς επιτρέπει να μετατρέψετε οποιοδήποτε υπάρχον βίντεο σε Boomerang online δωρεάν μέσα σε λίγα λεπτά. Εάν θέλετε να αφαιρέσετε το υδατογράφημα Kapwing, θα πρέπει να αγοράσετε ένα από τα προγράμματα συνδρομής Kapwing (η οποία ξεκινά από 6 $ το μήνα).

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μετατρέψετε το βίντεό σας σε Boomerang χρησιμοποιώντας το Kapwing.

Ανοίξτε το Kapwing Stop Motion Video Maker στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Επιλέγω Μεταφόρτωση ή επικολλήστε μια διεύθυνση URL για να ανεβάσετε το βίντεό σας.

Επιλέγω γρήγορα κάτω από Ταχύτητα, 0,2 δευτ ρυθμός κλιπ και ελέγξτε το Αναπαραγωγή αντίστροφα επιλογή για το καλύτερο εφέ μπούμερανγκ.

Επιλέγω Δημιουργώμετά επιλέξτε Κατεβάστε για να αποθηκεύσετε το βίντεό σας στο Boomerang.

4. Clideo

Το Clideo είναι μια εναλλακτική λύση στο Kapwing που είναι επίσης φιλική για αρχάριους και εξαιρετικά εύκολη στη χρήση. Αυτός ο κατασκευαστής βίντεο σάς επιτρέπει να κόβετε, να συμπιέσετε, να συγχωνεύσετε και να περικόψετε τα αρχεία βίντεο, να προσθέσετε υπότιτλους και να τα επιταχύνετε. Το ειδικό εργαλείο δημιουργίας βίντεο Stop Motion θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε βίντεο που μοιάζουν με Boomerang από τα αποθηκευμένα βίντεό σας στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας.

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βίντεο Boomerang στο διαδίκτυο δωρεάν χρησιμοποιώντας το Clideo.

Στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ανοίξτε τον ιστότοπο του Clideo. Από τη λίστα εργαλείων, επιλέξτε Stop Motion.

Επιλέγω Επιλέξτε το αρχείο και ανεβάστε το βίντεο που θέλετε να μετατρέψετε σε μπούμερανγκ.

Επιλέγω Γρήγορα από το βίντεο Ταχύτητα Ρυθμίσεις, 0,2 δευτ Ποσοστό κλιπ, και το Προσθήκη αντίστροφου βίντεο επιλογή για καλύτερα αποτελέσματα.

Επιλέγω Εξαγωγή για να κατεβάσετε το βίντεό σας στο Boomerang. Εάν θέλετε να αφαιρέσετε το υδατογράφημα Clideo από αυτό, αγοράστε μία από τις επιλογές συνδρομής για 6 $ ή 9 $ το μήνα.

5. VideoProc Vlogger

Συμβατότητα: Windows, Mac.

Το VideoProc Vlogger είναι ένα δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε βασικές επεξεργασίες, όπως να προσαρμόσετε την ταχύτητα του βίντεό σας, να το περικόψετε ή να αφαιρέσετε ή να προσθέσετε μουσική, καθώς και για πιο προηγμένες επεξεργασίες, όπως τη δημιουργία του εφέ εικόνας σε εικόνα, την προσθήκη κινούμενων εικόνων και άλλα.

Το VideoProc Vlogger είναι ένα δωρεάν εργαλείο που θα παραμείνει στον υπολογιστή σας και θα είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή, εάν χρειαστεί να κάνετε περισσότερες αλλαγές αργότερα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν θέλουν να βασίζονται στη σύνδεσή τους στο Διαδίκτυο.

Για να δημιουργήσετε ένα Boomerang χρησιμοποιώντας το VideoProc Vlogger, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Κατεβάστε την εφαρμογή VideoProc Vlogger στον υπολογιστή σας και ανοίξτε την.

Επιλέγω Νέο Έργο.

Ανεβάστε το βίντεο που θέλετε να μετατρέψετε σε μπούμερανγκ στο Βιβλιοθήκη πολυμέσων.

Σύρετε το βίντεο Κομμάτι βίντεο.

Επιλέξτε το βίντεο από Κομμάτι βίντεοστη συνέχεια χρησιμοποιήστε το Ctrl + ντο & Ctrl + V (Cmd + ντο & Cmd + V) συντομεύσεις πληκτρολογίου για τη δημιουργία αντιγράφου του βίντεο.

Επιλέξτε το βίντεο που αντιγράφηκε, μετά μετακινηθείτε προς τα κάτω στις επιλογές στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής και επιλέξτε Αντίστροφη αναπαραγωγή.

Επιλέγω Εξαγωγή > Αρχή για να κατεβάσετε το βίντεό σας στο Boomerang. Μπορείτε να επιλέξετε τον φάκελο για να αποθηκεύσετε το βίντεό σας στην επόμενη οθόνη.

Άλλοι τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα μπούμερανγκ

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο βίντεο Boomerang, ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε την επίσημη εφαρμογή Boomerang από το Instagram. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android και iOS χρήστες και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε βίντεο Boomerang υψηλής ποιότητας στο smartphone σας δωρεάν.

Διαβάστε επίσης:Πώς να φτιάξετε βίντεο Boomerang στο Instagram

καλύτερες επεκτάσεις Chrome για το Gmail

 δημιουργοί μικρογραφιών YouTube

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *