Τι σημαίνει το X στο Snapchat; Πώς να το αφαιρέσετε

 

Το Snapchat μπορεί να είναι η καλύτερη εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών στον κόσμο, αλλά είναι και η πιο περίπλοκη. Ενώ οι τακτικοί χρήστες του Snapchat μπορεί να μην βρίσκουν την εφαρμογή περίπλοκη στη χρήση, για έναν νέο χρήστη, είναι κάπως δύσκολο να βρει όλες τις λειτουργίες.

Όταν εγκαθιστάτε για πρώτη φορά το Snapchat στο Android ή το iOS σας, η εφαρμογή δεν σας καθοδηγεί για το πώς να το χρησιμοποιήσετε. Ναι, το Snapchat έχει ένα φόρουμ όπου μαθαίνετε για όλες τις δυνατότητες του και πώς να το χρησιμοποιείτε.

Εάν έχετε εγγραφεί πρόσφατα στο Snapchat και μόλις ξεκινήσατε να το χρησιμοποιείτε, μπορεί να δείτε ένα εικονίδιο “X” δίπλα στο όνομα της επαφής στη λίστα Chat. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι σημαίνει το X στο Snapchat;

Πρόσφατα, πολλοί χρήστες του Snapchat μας έστειλαν μήνυμα ρωτώντας τι σημαίνει το X στο Snapchat; Έτσι, εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι κάνει το ‘X’ στο Snapchat, θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σε αυτό το άρθρο.

Πώς να κρύψετε το σκορ Snapchat [2023]

Τι σημαίνει το X στο Snapchat;

Η έννοια του X στο Snapchat μπορεί να διαφέρει. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορεί να δείτε ένα σημάδι «Χ» σε διαφορετικές ενότητες της εφαρμογής Snapchat.

Μπορεί να δείτε το γκρι εικονίδιο “X” δίπλα σε κάποιον στη σελίδα συνομιλίας, στη λίστα φίλων κ.λπ. Επομένως, η σημασία του μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το πού εμφανίζεται το εικονίδιο “X”.

Snapchat

Για παράδειγμα, εάν το X εμφανίζεται δίπλα σε κάποιον στη σελίδα συνομιλίας του Snapchat, το άτομο δεν βρίσκεται ακόμη στη λίστα φίλων σας.

Ομοίως, εάν το εικονίδιο X εμφανίζεται δίπλα σε ένα παιχνίδι ή ένα μίνι, πατώντας σε αυτό θα το αφαιρέσετε. Μπορεί ακόμη και να δείτε ένα γκρι εικονίδιο X δίπλα στη συνομιλία για να τα καθαρίσετε.

Τι σημαίνει το Grey X δίπλα στο όνομα Snapchat;

Εάν το εικονίδιο X εμφανίζεται δίπλα σε ένα όνομα Snapchat, το άτομο δεν προστίθεται στη λίστα φίλων σας. Γενικά, η παραχώρηση άδειας πρόσβασης στο Snapchat στις επαφές σας θα δείχνει όλους όσοι εγγράφηκαν στο Snapchat.

το άτομο δεν προστίθεται στη λίστα φίλων σας

Είναι πιθανό μια επαφή να εμφανίζεται στο Snapchat, παρόλο που δεν έχει προστεθεί στη λίστα φίλων σας στο Snapchat. Έτσι, μια επαφή μπορεί να μην είναι φίλος σας στο Snapchat, αλλά μπορεί να εμφανίζεται στην εφαρμογή επειδή βρίσκεται στο βιβλίο επαφών σας.

Στον πίνακα συνομιλίας του Snapchat, ενδέχεται να δείτε άτομα που έχουν προστεθεί μέσω του βιβλίου επαφών σας, αλλά δεν έχουν προστεθεί στη λίστα φίλων σας. Θα δείτε ένα γκρι Χ δίπλα στο όνομά τους στη σελίδα Συνομιλία και κάνοντας κλικ στο Χ εικονίδιο θα σας επιτρέψει να αποκλεισμός ή αναφορά της επαφής.

αποκλεισμός ή αναφορά της επαφής

Μπορείτε να προσθέσετε αυτά τα άτομα για να αφαιρέσετε την εμφάνιση του ‘X’ δίπλα σε ένα όνομα Snapchat. Εάν δεν θέλετε να προσθέσετε αυτά τα άτομα στη λίστα φίλων σας, μπορείτε να τα αποκλείσετε.

Τι σημαίνει το X στη λίστα φίλων του Snapchat;

Εάν το X εμφανίζεται δίπλα στο όνομα της επαφής στην οθόνη «Προσθήκη φίλων», δεν έχετε προσθέσει ακόμη την επαφή. Πατώντας το κουμπί X θα αφαιρεθεί η πρόταση επαφής από το Snapchat.

Τι σημαίνει το X στη λίστα φίλων του Snapchat

Ωστόσο, εκτός από το ‘Χ’, θα παρατηρήσετε επίσης ένα ‘Προσθήκηκουμπί ‘. Πατώντας το κουμπί Προσθήκη θα στείλει αμέσως στο άτομο ένα αίτημα φιλίας.

Προσθήκη

Τι σημαίνει το X στο Snapchat αντί για το εικονίδιο της κάμερας;

Λοιπόν, αν το «Χ» εμφανίζεται δίπλα σε κάποιον με τον οποίο κάνατε φίλοι στο παρελθόν, σημαίνει ότι το άτομο έχει σας αφαίρεσαν ή σας απέκλεισαν πρόσφατα.

Snapchat

Μπορείτε να ανοίξετε το προφίλ και να ελέγξετε αν έχετε την επιλογή Προσθήκη του ατόμου στη λίστα φίλων. Αν το ‘ΠροσθήκηΤο κουμπί ‘ είναι διαθέσιμο, η επαφή σας έχει αφαιρέσει από τον λογαριασμό της στο Snapchat.

Γενικά, όταν κάποιος σας αφαιρεί από τη λίστα φίλων του, το εικονίδιο της κάμερας αντικαθίσταται με ένα εικονίδιο “Χ”. Πατώντας το εικονίδιο X θα σας επιτρέψει να διαγράψετε την προηγούμενη συνομιλία με το άτομο, να αποκλείσετε ή να αναφέρετε.

Διαβάστε επίσης: Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν

Ακολουθεί μια περίληψη του Τι σημαίνει το X στο Snapchat

Εάν εξακολουθείτε να είστε μπερδεμένοι, μπορείτε να διαβάσετε αυτήν την περίληψη για να κατανοήσετε την έννοια του X στο Snapchat.

  • Ένα «Χ» στο Snapchat μπορεί να σημαίνει ένα αίτημα φιλίας που δεν έχετε αποδεχτεί ακόμη.
  • Το άτομο βρίσκεται στη λίστα επαφών σας αλλά όχι ο φίλος σας στο Snapchat.
  • Κάποιος στον οποίο έχετε στείλει αίτημα φιλίας, αλλά δεν το έχει αποδεχτεί ακόμα.
  • Το X μπορεί επίσης να σημαίνει ότι έχετε αποκλειστεί ή αφαιρεθεί.
  • Το άτομο διέγραψε τον λογαριασμό του και δεν είναι πλέον ενεργό.

Το X στο Snapchat σημαίνει αποκλεισμένο;

Οχι απαραίτητα! Το εικονίδιο X στο Snapchat δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το άτομο σας έχει αποκλείσει. θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι έχετε αφαιρεθεί από τη λίστα φίλων τους.

Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβετε αν κάποιος σας απέκλεισε στο Snapchat είναι να αναζητήσετε το όνομά του στην εφαρμογή. Εάν το άτομο σας έχει αποκλείσει, το όνομα χρήστη του δεν θα εμφανίζεται.

Πώς να αφαιρέσετε το Gray X δίπλα στο όνομα στο Snapchat;

Λοιπόν, ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος για να απαλλαγείτε από το γκρι X στο Snapchat είναι να προσθέσετε αυτό το άτομο στη λίστα φίλων σας. Εάν το άτομο αρνηθεί, μπορείτε να το αποκλείσετε.

Εάν το άτομο αποδεχτεί το αίτημα φιλίας σας, το εικονίδιο “X” θα αλλάξει αμέσως σε Κάμερα. Ωστόσο, εάν βλέπετε το εικονίδιο “X” δίπλα στο όνομα στο Snapchat, αλλά έχουν ήδη προστεθεί στη λίστα φίλων σας, πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το τι σημαίνει το X στο Snapchat. Έχουμε επίσης απαντήσει στην πιο συχνή ερώτησή σας: Το X στο Snapchat σημαίνει αποκλεισμένο; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω το Snapchat;

Πώς να αλλάξετε το όνομα Snapchat AI

Πώς να αλλάξετε το φύλο του Snapchat AI το 2023

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *