10 καλύτερες εφαρμογές Sleep Tracker για Android το 2022

Ας το παραδεχτούμε, μια καλή βραδινή ξεκούραση είναι απαραίτητη για την υγεία κάποιου. Εάν δεν κοιμάστε αρκετά τη νύχτα, μπορεί να καταλήξετε να νιώθετε τεμπέλης και βαρετή την επόμενη μέρα. Από την άλλη πλευρά, αρκετές μελέτες έχουν δείξει πώς ο σωστός ύπνος οδηγεί σε καλύτερη γενική υγεία.

Εάν χρησιμοποιείτε smartphone Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για να παρακολουθείτε πόσο κοιμάστε κάθε βράδυ. Αυτό γίνεται μέσω των εφαρμογών παρακολούθησης ύπνου που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Ορισμένες από τις εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου καταγράφουν επίσης το ροχαλητό ή το τρίξιμο των δοντιών σας.

13 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου για Android

12 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Sleep Sound για Android

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές Sleep Tracker για Android

Επομένως, εάν δεν είστε σίγουροι αν κοιμάστε αρκετά κάθε βράδυ, ήρθε η ώρα να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου.

Αυτό το άρθρο θα κοινοποιήσει μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Sleep Tracker

Το Sleep Tracker από το Leap fitness group είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές για την παρακολούθηση των κύκλων ύπνου . Είναι μια πλήρης εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου για Android που παρακολουθεί τους κύκλους ύπνου σας, καταγράφει το ροχαλητό και σας παρέχει ήχο ύπνου.

Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές της λίστας, το Sleep Tracker είναι πιο εύκολο στη χρήση και είναι ελαφρύ. Παρέχει χαλαρωτικούς ήχους δωρεάν για να προάγει καλύτερο ύπνο και να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε γρήγορα.

2. SleepScore

Το SleepScore δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες εφαρμογές της λίστας. εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για την παρακολούθηση του κύκλου ύπνου. Η εφαρμογή μπορεί να παρακολουθεί τους κύκλους ύπνου σας και να παρέχει συμβουλές και πληροφορίες για τη βελτίωση του ύπνου σας.

Πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή τακτικά και με την πάροδο του χρόνου καθώς η εφαρμογή παρακολουθεί τις συνήθειες ύπνου σας, εκχωρεί ένα SleepScore που κυμαίνεται από 0-100. Μπορεί να ανιχνεύσει 4 στάδια ύπνου – Ελαφρύ βαθύ, RAM και αφυπνίσεις.

3. SnoreLab

Το SnoreLab είναι πολύ διαφορετικό από τις άλλες εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου στη λίστα. Είναι μια πολύ απλή εφαρμογή που καταγράφει και παρακολουθεί το ροχαλητό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να μετρήσετε πόσο δυνατό είναι το ροχαλητό σας και να το παρακολουθείτε με την πάροδο του χρόνου.

Αφού καταγράψετε το ροχαλητό σας για περίπου μια εβδομάδα, η εφαρμογή παρέχει μια επιλογή σύγκρισης του ροχαλητού κατά τη διάρκεια της νύχτας και της βαθμολογίας του ροχαλητού. Συνολικά, το SnoreLab είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που δεν πρέπει να χάσετε.

4 PrimeNap

Αυτή είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου που ισχυρίζεται ότι βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου σας. Για να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας, προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες όπως ροοστάτη οθόνης, στατιστικά στοιχεία ύπνου, ανιχνευτή ροχαλητού, ήχους ύπνου, ημερολόγιο ονείρων κ.λπ. Για να παρακολουθείτε την ποιότητα του ύπνου σας, παρακολουθεί την κίνησή σας ενώ κοιμάστε.

5. Κοιμηθείτε ως Android

Το Sleep as Android είναι εκεί για λίγο και είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή για την παρακολούθηση των κύκλων ύπνου σας . Το καλό είναι ότι το Sleep as Android διαθέτει υποστήριξη για συσκευές Android Wear, Pebble και Galaxy Gear.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές δίαιτας για iPhone το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορεί επίσης να ενσωματωθεί με άλλες εφαρμογές γυμναστικής όπως το Google Fit και το Samsung Health. Αν μιλάμε για τα χαρακτηριστικά, παρακολουθεί τα μοτίβα ύπνου, τους κύκλους και το ροχαλητό σας.

6. Θεωρία Ύπνου

Το Sleep Theory είναι μια εφαρμογή Android all-in-one για καλύτερο ύπνο, χαλάρωση και διαλογισμό. Με τη Θεωρία Ύπνου, μπορείτε να παρακολουθείτε τον ύπνο χρησιμοποιώντας το smartphone σας από την ώρα του ύπνου μέχρι το πρωί.

Εκτός από την παρακολούθηση του ύπνου σας, το Sleep Theory σας προσφέρει επίσης πολλές μελωδίες ύπνου όπως White Noise, Sleep Stories και πολλά άλλα.

7. Παρακολούθηση ύπνου

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εφαρμογές, το Sleep Monitor εστιάζει στην καταγραφή των λεπτομερειών του κύκλου ύπνου για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε την κατάσταση του ύπνου σας.

Διαθέτει επίσης ένα έξυπνο ξυπνητήρι για να σας ξυπνά την τέλεια ώρα. Το Sleep Monitor μπορεί επίσης να παρακολουθεί τα μοτίβα ύπνου σας.

8. Κύκλος ύπνου

Αυτή είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android στη λίστα, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τον ύπνο από την ώρα του ύπνου μέχρι το πρωί. Σας δίνει επίσης μια λεπτομερή ανάλυση των προτύπων και των κύκλων ύπνου σας.

Διαθέτει επίσης ένα έξυπνο ξυπνητήρι που σας ξυπνά ενώ είστε σε ελαφρύ ύπνο, που είναι ένας φυσικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

9. Νυσταγμένος

Ο Sleepzy είναι σχετικά νέος, τουλάχιστον σε σύγκριση με άλλους στη λίστα. Ωστόσο, το Sleepzy φαίνεται να λειτουργεί αρκετά καλά. Παρακολουθεί τα μοτίβα ύπνου σας για να κατανοήσει πότε κοιμάστε με την καλύτερη ποιότητα.

Έχει επίσης ένα έξυπνο ξυπνητήρι που σας ξυπνά κατά τη διάρκεια της πιο ελαφριάς φάσης ύπνου του ύπνου σας για να νιώσετε ανανεωμένοι.

10. Καλύτερος ύπνος

Το BetterSleep είναι μια πλήρης εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου διαθέσιμη για smartphone Android. Η εφαρμογή σάς βοηθά να κατανοήσετε και να βελτιώσετε τον ύπνο με παρακολούθηση ύπνου, ήχους και καθοδηγούμενο περιεχόμενο.

Το καλό με το BetterSleep είναι ότι το συνέστησαν κορυφαίοι γιατροί και ειδικοί της νευροψυχοκάνης. Επιπλέον, με τον premium λογαριασμό, θα έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο ήχου υψηλής ποιότητας και σε πολλές άλλες πολύτιμες λειτουργίες.

Αυτές είναι λοιπόν οι δέκα καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου για Android. Μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τα μοτίβα ύπνου σας με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές. Αν θέλετε να προτείνετε άλλες εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης:

13 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου για Android το 2023

Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Ήχοι ύπνου για Android το 2023

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές White Noise για iPhone το 2023

Χρονόμετρο ύπνου για το YouTube music,Πώς να δημιουργήσετε

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *