Καλύτεροι Διακομιστές DNS

10 Καλύτεροι Διακομιστές DNS(Οι ταχύτεροι διακομιστές DNS)

Ίσως γνωρίζετε τη σημασία ενός διακομιστή DNS παιχνιδιών εάν είστε παίκτης. Οι διακομιστές DNS διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη βελτίωση της εμπειρίας σας στο διαδικτυακό παιχνίδι.

Εάν δεν γνωρίζετε τι είναι ένας διακομιστής DNS, είναι μια βάση δεδομένων που αποτελείται από διαφορετικά ονόματα τομέα και διευθύνσεις IP.

Όταν ένας χρήστης εισάγει έναν τομέα σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως το youtube.com κ.λπ., οι διακομιστές DNS εξετάζουν τις διευθύνσεις IP που σχετίζονται με τους τομείς και στη συνέχεια σχολιάζουν τον διακομιστή ιστού της σελίδας που επισκέπτεται.

Διαβάστε επίσης:Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο DNS σε Google DNS για ταχύτερο Διαδίκτυο

Πώς να ενισχύσετε και να αυξήσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου σας έως και 20%

10 καλύτεροι διακομιστές DNS για τυχερά παιχνίδια

Η όλη διαδικασία θα ενισχυθεί επιλέγοντας τους καλύτερους διακομιστές DNS για gaming. Εάν παίζετε συχνά διαδικτυακά παιχνίδια, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε τον καλύτερο διακομιστή DNS για παιχνίδια για να μειώσετε το ping και να βελτιώσετε το παιχνίδι. Ας δούμε τους καλύτερους διακομιστές DNS για παιχνίδια.

1. Google Public DNS

Αλλαγή διακομιστών DNS

Το Google DNS είναι ένας από τους καλύτερους και πιο δημοφιλείς δημόσιους διακομιστές DNS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Αυτό προσφέρει καλύτερη ταχύτητα και συγκεκριμένες βελτιώσεις περιήγησης από όλα τα άλλα δημόσια DNS.

Ο δημόσιος διακομιστής DNS κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2009 και εξακολουθεί να εξυπηρετεί χρήστες. Εάν ρυθμίσετε το Google Public DNS στον δρομολογητή ή τον υπολογιστή σας, θα έχετε μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού.

Ο δημόσιος διακομιστής DNS βελτιώνει σημαντικά την ταχύτητα του Διαδικτύου και μειώνει τον λανθάνοντα χρόνο (Ping), που είναι το βασικό στοιχείο στα διαδικτυακά παιχνίδια.

Εκτός από αυτό, το Google Public DNS προστατεύει επίσης τον υπολογιστή σας από διάφορες απειλές ασφαλείας και προσφέρει καλύτερη ταχύτητα από το προεπιλεγμένο DNS που έχει εκχωρηθεί από τον ISP σας. Δείτε πώς μπορείτε να διαμορφώσετε το Google Public DNS σε έναν υπολογιστή.

Προτιμώμενος διακομιστής DNS: 8.8.8.8
Εναλλακτικός διακομιστής DNS: 8.8.4.4

2. OpenDNS

OpenDNS

Εάν αναζητάτε έναν δημόσιο διακομιστή DNS που σας παρέχει φιλτράρισμα περιεχομένου ιστού και άλλες δυνατότητες ασφαλείας, τότε το OpenDNS θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Το OpenDNS είναι επίσης ένας από τους παλαιότερους διακομιστές δημόσιου DNS για gaming, ο οποίος υπήρχε το 2005. Ωστόσο, εξαγοράστηκε από τη Cisco το 2015.

Αν και το OpenDNS δεν συνιστάται ποτέ για τη βελτίωση της εμπειρίας παιχνιδιού, εξακολουθεί να είναι ένας από τους κορυφαίους διακομιστές DNS για παιχνίδια. Το καλό με το OpenDNS είναι ότι διαθέτει 30+ γρήγορους διακομιστές DNS που βρίσκονται σε διαφορετικές ηπείρους. Για να χρησιμοποιήσετε το OpenDNS, πρέπει να διαμορφώσετε αυτές τις διευθύνσεις.

Προτιμώμενος διακομιστής DNS: 208.67.222.222
Εναλλακτικός διακομιστής DNS: 208.67.220.220

3. Cloudflare DNS

Cloudflare DNS

Το Cloudflare DNS είναι ίσως το καλύτερο και ένα από τα ταχύτερους δημόσιους διακομιστές DNS στο δρόμο. Ο διακομιστής DNS εστιάζει στη βελτίωση του απορρήτου των χρηστών και μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα του διαδικτύου σας έως και 28%.

Η Cloudflare κυκλοφόρησε πρόσφατα τη δωρεάν υπηρεσία DNS. Πριν από αυτό, το Cloudflare ήταν γνωστό ως ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα παράδοσης περιεχομένου (CDM).

Ο δωρεάν διακομιστής DNS του Cloudflare, 1.1.1.1, είναι γνωστό ότι είναι ο ταχύτερος διακομιστής DNS στο διαδίκτυο όσον αφορά το Latency (Ping). Λόγω των φοβερών χαρακτηριστικών του και της μειωμένης καθυστέρησης, θεωρείται συχνά ο καλύτερος διακομιστής DNS για παιχνίδια.

Πρέπει να διαμορφώσετε αυτές τις διευθύνσεις διακομιστή DNS για να ρυθμίσετε το Cloudflare DNS στον οικιακό δρομολογητή ή τον υπολογιστή σας.

Προτιμώμενος διακομιστής DNS: 1.1.1.1
Εναλλακτικός διακομιστής DNS: 1.0.0.1

4. Quad9

Quad9

Συνήθως, ο διακομιστής Quad9 DNS συνιστάται για τη βελτίωση της ασφάλειας του δικτύου. Διαθέτει προηγμένο ενσωματωμένο φίλτρο που παρακολουθεί συνεχώς το δίκτυό σας και μπλοκάρει όλες τις κακόβουλες δραστηριότητες.

Η υποστήριξη του πρωτοκόλλου DNSCrypt είναι ένα άλλο πλεονέκτημα του Quad9, το οποίο κρυπτογραφεί τη σύνδεση μεταξύ της συσκευής-πελάτη και του διακομιστή DNS για να αποτρέψει επιθέσεις man-in-the-middle.

Ενώ το Quad9 δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό για τις δυνατότητες παιχνιδιού του, εξακολουθεί να είναι καλύτερο από τον διαθέσιμο διακομιστή DNS που προσφέρει ο ISP σας. Ο διακομιστής μπορεί να βελτιώσει την ταχύτητα του Διαδικτύου και να μειώσει τον ρυθμό PING στα διαδικτυακά παιχνίδια. Χρησιμοποιήστε αυτές τις διευθύνσεις διακομιστή για να ρυθμίσετε το Quad9 στον υπολογιστή σας.

Προτιμώμενος διακομιστής DNS – 9.9.9.9
Εναλλακτικός διακομιστής DNS – 149.112.112.112

5. OpenNIC DNS

OpenNIC

Το OpenNIC DNS είναι ένας άλλος καλύτερος διακομιστής DNS για παιχνίδια που ισχυρίζεται ότι παρέχει ταχύτερη ταχύτητα Διαδικτύου. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός διακομιστής DNS εάν παίζετε συχνά παιχνίδια που βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης.

Το OpenNIC DNS σάς επιτρέπει να περιηγείστε σε ιστότοπους πιο γρήγορα και να παίζετε ομαλά διαδικτυακά παιχνίδια. Ο διακομιστής DNS μπορεί επίσης να βελτιώσει την εμπειρία παιχνιδιού στον υπολογιστή σας μειώνοντας την καθυστέρηση και την καθυστέρηση.

Άλλα χαρακτηριστικά του OpenNIC DNS περιλαμβάνουν πρόσβαση σε περιεχόμενο χωρίς λογοκρισία, εύκολη εγκατάσταση και ασφάλεια κατά της πειρατείας ISP DNS. Συνολικά, το OpenNIC DNS είναι ένας εξαιρετικός δημόσιος διακομιστής DNS για παιχνίδια. Για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον διακομιστή, διαμορφώστε αυτές τις διευθύνσεις διακομιστή DNS.

Προτιμώμενος διακομιστής DNS – 46.151.208.154
Εναλλακτικός διακομιστής DNS – 128.199.248.105

6. Δυναμικό DNS

Δυναμικό DNS

Ο Dynamic DNS ή DYN είναι ένας υποτιμημένος διακομιστής DNS στη λίστα, αλλά είναι καλός για παιχνίδια και εγγυάται μια γρήγορη σύνδεση.

Ο απώτερος στόχος του DYN ή του Dynamic DNS είναι να σας προσφέρει μια εξαιρετικά γρήγορη και ασφαλή εμπειρία περιήγησης στο διαδίκτυο.

Δεδομένου ότι έχει σχεδιαστεί για να παρέχει καλύτερη ταχύτητα Διαδικτύου, θα δείτε τη διαφορά ενώ παίζετε διαδικτυακά παιχνίδια. Παρέχει επίσης κάποια προστασία από επιθέσεις phishing. Συνολικά, το Dynamic DNS είναι ένας εξαιρετικός διακομιστής δημόσιου DNS για παιχνίδια.

Για να χρησιμοποιήσετε το Dynamic DNS στον δρομολογητή ή τον υπολογιστή σας, πρέπει να ρυθμίσετε αυτές τις διευθύνσεις διακομιστή:

Προτιμώμενος διακομιστής DNS – 216.146.35.35
Εναλλακτικός διακομιστής DNS – 216.146.36.36

7. AdGuard DNS

AdGuard DNS

Το AdGuard DNS διαφέρει ελαφρώς από όλους τους άλλους διακομιστές DNS του άρθρου. Είναι ένας διακομιστής DNS που έχει σχεδιαστεί για να αποκλείει τις διαφημίσεις ιστοσελίδων.

Το AdGuard DNS είναι συχνά γνωστό για την εξάλειψη διαφημίσεων και τον αποκλεισμό περιεχομένου για ενηλίκους στο διαδίκτυο. Δεδομένου ότι μπλοκάρει τις διαφημίσεις, θα επιταχύνει το διαδίκτυο.

Επομένως, εάν είστε απογοητευμένοι με τον αριθμό των διαφημίσεων που σας εμφανίζονται καθώς παίζετε παιχνίδια, πρέπει να ρυθμίσετε το AdGuard DNS. Θα αφαιρέσει όλες τις διαφημίσεις που είναι γεμάτες ανεπιθύμητη αλληλογραφία και θα βελτιώσει την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Για να χρησιμοποιήσουν το AdGuard DNS, οι χρήστες πρέπει να διαμορφώσουν τις ρυθμίσεις δικτύου τους ώστε να χρησιμοποιούν τις διευθύνσεις IP 94.140.14.14 και 94.140.15.15.

Προτιμώμενος διακομιστής DNS – 94.140.14.14
Εναλλακτικός διακομιστής DNS – 94.140.15.15

8. SafeDNS

SafeDNS

Ο SafeDNS είναι ο μόνος διακομιστής DNS με δωρεάν και premium προγράμματα. Ενώ η δωρεάν και η premium εκδόσεις παρέχουν μια βελτιωμένη εμπειρία περιήγησης στο web, η premium έχει ορισμένες πρόσθετες δυνατότητες.

Ο premium διακομιστής DNS του SafeDNS μπορεί να προστατεύσει τον υπολογιστή σας από διάφορες επιθέσεις hacking. Επίσης, διαθέτει ορισμένες δυνατότητες για την προστασία του απορρήτου ενός χρήστη.

Παρόλο που το SafeDNS δεν είναι ακόμη γνωστό για τη δυνατότητα παιχνιδιού του, εξακολουθεί να βελτιώνει την ταχύτητα διαδικτύου σας και να παρέχει βελτιωμένη καθυστέρηση (PING).

Προτιμώμενος διακομιστής DNS – 195.46. 39,39
Εναλλακτικός διακομιστής DNS – 195.46. 39,40

9. Comodo Secure DNS

Comodo Secure DNS

Εάν θέλετε έναν διακομιστή DNS με τη μέγιστη ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής, αναζητήστε το Comodo Secure DNS.

Ο Comodo Secure DNS είναι ένας από τους καλύτερους διακομιστές που βασίζονται σε cloud στη λίστα, γνωστός για τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ασφαλείας του.

Αφού ρυθμιστεί, το Comodo Secure DNS μπορεί εύκολα να αποκλείσει επιθέσεις phishing και κακόβουλους ιστότοπους από τη φόρτωση των σεναρίων. Το καλό με το Comodo Secure DNS είναι η υποδομή Anycast DNS που φιλοξενείται σε περισσότερες από 25 χώρες.

Είναι ένας από τους καλύτερους διακομιστές DNS για τη βελτίωση της ταχύτητας του Διαδικτύου. Αν και οι παίκτες δεν το συνιστούν, είναι ακόμα καλύτερο από τον προεπιλεγμένο διακομιστή DNS που έχει εκχωρηθεί από τον ISP σας.

Προτιμώμενος διακομιστής DNS – 8.26.56.26
Εναλλακτικός διακομιστής DNS – 8.20.247.20

10. DNS.ρολόι

DNS.ρολόι

Το DNS.watch είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν έναν διακομιστή DNS βελτιστοποιημένο για μέγιστη ταχύτητα. Είναι ένας δημόσιος διακομιστής DNS για παιχνίδια βελτιστοποιημένος για μέγιστη ταχύτητα.

Μετά τη ρύθμιση αυτού του διακομιστή DNS, δεν θα αισθάνεστε καθυστερήσεις κατά την περιήγηση στον ιστό. Εκτός αυτού, ο διακομιστής DNS είναι επίσης γνωστός για την προσφορά πολλών χαρακτηριστικών ασφαλείας.

Το DNS.watch μπορεί εύκολα να χειριστεί ιστότοπους που προσπαθούν να εκτελέσουν κακόβουλα σενάρια, να εξαλείψουν επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος, να προστατεύσουν από κακόβουλο λογισμικό και πολλά άλλα.

Είναι ιδανικό για μια εμπειρία παιχνιδιού χωρίς καθυστερήσεις με καλύτερους ρυθμούς καρέ και μειωμένη καθυστέρηση.

Προτιμώμενος διακομιστής DNS – 84.200.67.80
Εναλλακτικός διακομιστής DNS – 84.200.70.40

11. Επίπεδο 3

Επίπεδο 3

Το Επίπεδο 3 είναι ένας εξαιρετικός δωρεάν πάροχος υπηρεσιών DNS τρίτου μέρους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού. Αν και η συσκευή επίλυσης DNS δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο άλλες επιλογές στη λίστα, εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Το DNS του επιπέδου 3 παρέχει εξαιρετική ταχύτητα για να εξασφαλίσει μια εμπειρία παιχνιδιού χωρίς καθυστερήσεις. Επίσης, το βασικό στοιχείο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το Επίπεδο 3 είναι μια εταιρεία που παρέχει σε πολλούς παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου τη σύνδεσή τους με τον κορμό του Διαδικτύου.

Έτσι, η εταιρεία είναι τεράστια και οι διακομιστές DNS τους είναι κορυφαίοι. Έτσι, το Επίπεδο 3 είναι ένας άλλος εξαιρετικός διακομιστής DNS για παιχνίδια που μπορείτε να εξετάσετε.

Προτιμώμενος διακομιστής DNS: 209.244.0.3
Εναλλακτικός διακομιστής DNS: 209.244.0.4

12. Norton ConnectSafe

Norton ConnectSafe

Αυτός ο διακομιστής DNS προέρχεται από μια κορυφαία εταιρεία ασφάλειας, τη Norton. Το Norton ConnectSafe είναι μια δωρεάν λύση DNS που ισχυρίζεται ότι προστατεύει τις συσκευές σας από απειλές που μπορούν να εισέλθουν κατά την περιήγηση στον Ιστό.

Ο διακομιστής DNS είναι αρκετά ισχυρός ώστε να εντοπίζει και να αποκλείει κακόβουλους ιστότοπους, ιστότοπους ηλεκτρονικού ψαρέματος και άλλα μη ασφαλή πράγματα στον ιστό. Αν και το Norton ConnectSafe δεν είναι δημοφιλές στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, αξίζει να το δοκιμάσετε, καθώς μπλοκάρει μερικές διαφημίσεις εντός του παιχνιδιού.

Η κύρια χρήση του Norton ConnectSafe DNS είναι να σας παρέχει προστασία από απειλές καθώς περιηγείστε στον ιστό.

Προτιμώμενος διακομιστής DNS: 199.85.126.10
Εναλλακτικός διακομιστής DNS: 199.85.127.10

Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση διακομιστή DNS;

Λοιπόν, εάν δεν ξέρετε πώς να αλλάξετε τον διακομιστή DNS στα Windows, πρέπει να ανατρέξετε στον οδηγό μας – Πώς να αλλάξετε τον διακομιστή DNS στα Windows

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους διακομιστές DNS στο Android σας. Για τη ρύθμιση διακομιστών DNS στο Android, ανατρέξτε στον οδηγό μας – Πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένο διακομιστή DNS στο Android.

Οι χρήστες iPhone μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους διακομιστές DNS για παιχνίδια για να βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού τους. Για iOS, πρέπει να ακολουθήσετε Πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένο διακομιστή DNS στο iPhone

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους διακομιστές DNS για gaming. Θα έχετε μια εμπειρία παιχνιδιού χωρίς καθυστερήσεις μετά τη μετάβαση σε αυτούς τους διακομιστές Gaming DNS. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επιλογή των καλύτερων διακομιστών DNS για παιχνίδια, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να διορθώσετε τη μη λήψη αρχείων του Chrome στο Android

Πώς να μεταβείτε στο Google DNS για να επιταχύνετε την περιήγηση στο Web

12 καλύτερες εφαρμογές αλλαγής DNS για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *