13 καλύτερα δωρεάν εργαλεία αφαίρεσης λογισμικού διαφημίσεων για Windows το 2023

13 καλύτερα δωρεάν εργαλεία αφαίρεσης λογισμικού διαφημίσεων για Windows το 2023

Απλώς φανταστείτε μια κατάσταση όπου περιηγείστε στον Ιστό και ξαφνικά, μια αναδυόμενη διαφήμιση εμφανίζεται από το πουθενά στην οθόνη σας. Εάν έχετε περάσει από αυτές τις καταστάσεις, έχετε ήδη αντιμετωπίσει το “Adware”.

Οι άνθρωποι συνήθως παρεξηγούν το Adware ως κακόβουλο λογισμικό. Ωστόσο, αυτά είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Το Adware είναι ένα είδος λογισμικού που προορίζεται για την προβολή διαφημίσεων για τη δημιουργία εσόδων. Το Adware σπάνια βλάπτει τον υπολογιστή, αλλά μπορεί να καταστρέψει την εμπειρία περιήγησής σας στον ιστό.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Adware εισέρχεται στο σύστημά σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας και μπορεί να βομβαρδίσει το σύστημά σας με άσχετες διαφημίσεις. Δεδομένου ότι όλοι αγαπάμε τα δωρεάν πράγματα, το Adware συνήθως συνοδεύεται από δωρεάν λογισμικό. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα καλύτερα εργαλεία αφαίρεσης adware για Windows που θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το adware από το σύστημα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να μεταφέρετε αρχεία από υπολογιστή Windows σε MAC

13 καλύτερα δωρεάν εργαλεία αφαίρεσης λογισμικού διαφημίσεων για Windows

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά εργαλεία αφαίρεσης adware είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο. Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε κάθε λογισμικό τυφλά, έχουμε ελέγξει και παραθέσουμε χειροκίνητα μόνο τα χρήσιμα εργαλεία αφαίρεσης adware.

1. AdwCleaner

AdwCleaner

Το AdwCleaner είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία αφαίρεσης adware που πρέπει να έχουν οι χρήστες των Windows στο σύστημά τους. Το υπέροχο με το AdwCleaner είναι ότι το υποστηρίζει η ίδια ομάδα πίσω από το Malwarebytes.

Το AdwCleaner χρησιμοποιεί προηγμένους μηχανισμούς για τη σάρωση και την αφαίρεση κρυφών διαφημίσεων από το σύστημά σας. Εκτός από adware, το AdwCleaner μπορεί επίσης να αφαιρέσει δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα (PUP).

2. Hitman Pro

Hitman Pro

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το Hitman Pro εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία κατά του κακόβουλου λογισμικού στα Windows. Το υπέροχο με το Hitman Pro είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με το υπάρχον πρόγραμμα προστασίας από ιούς.

Όπως το ADWcleaner, το Hitman Pro χρησιμοποιεί επίσης προηγμένες τεχνικές για την προστασία του υπολογιστή σας από ransomware, adware, κακόβουλο λογισμικό, ιούς και άλλες απειλές ασφαλείας. Επίσης, το Hitman Pro είναι εξίσου αποτελεσματικό έναντι των δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUP).

3. Zemana Antimalware

Zemana Antimalware - δωρεάν κατά του ransomware

Το Zemana Antimalware είναι ένα πακέτο ασφαλείας all-in-one για την προστασία του υπολογιστή σας από κακόβουλο λογισμικό, ιούς, ransomware, adware και νεογνά.

Το υπέροχο με το Zemana Antimalware είναι η τεχνολογία σάρωσης cloud, η οποία σαρώνει αυτόματα τις λεπτομέρειες της απειλής και τις αφαιρεί από τον υπολογιστή σας.

4. BitDefender

BitDefender

Αν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα σε μια premium σουίτα ασφαλείας, προτείνουμε το Bitdefender Antivirus. Το Bitdefender είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στον κόσμο της ασφάλειας και αξίζει κάθε δεκάρα.

Το καλό με το Bitdefender Antivirus είναι η χρήση των πόρων του συστήματος. Δεν θα παρατηρήσετε σχεδόν καμία διαφορά στην απόδοση του συστήματός σας μετά τη χρήση αυτού του εργαλείου ασφαλείας. Το εργαλείο είναι ελαφρύ και προσφέρει ισχυρή προστασία έναντι όλων των τύπων απειλών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων κακόβουλου λογισμικού, ιών, διαφημιστικού λογισμικού κ.λπ.

5. Norton Power Eraser

Norton Power Eraser

Λοιπόν, το Norton είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στον κόσμο της ασφάλειας. Η εταιρεία κατασκευάζει προϊόντα ασφαλείας για υπολογιστές και smartphone.

Αν μιλάμε για το Norton Power Eraser, το εργαλείο ασφαλείας χρησιμοποιεί τις πιο επιθετικές τεχνικές σάρωσης για την εξάλειψη διαφορετικών απειλών από τον υπολογιστή σας, όπως rootkits, PUP, ιούς, κακόβουλο λογισμικό, Adware κ.λπ.

6. MalwareFox

MalwareFox

Αν και δεν είναι διάσημο, το MalwareFox εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες σουίτες ασφαλείας που μπορείτε να εξετάσετε. Η σουίτα ασφαλείας ισχυρίζεται ότι προστατεύει τον υπολογιστή σας από adware, κακόβουλο λογισμικό, ιούς, ransomware και πολλά άλλα.

Αν μιλάμε κυρίως για adware, η ενότητα αφαίρεσης adware του MalwareFox εξαλείφει αυτόματα τις αναγκαστικές διαφημίσεις και τις ανεπιθύμητες ανακατευθύνσεις αναδυόμενων παραθύρων. Μαζί με αυτό, το MalwareFox περιλαμβάνει επίσης ένα πρόγραμμα καθαρισμού προγράμματος περιήγησης που εντοπίζει και αφαιρεί adware που εμφανίζει ανεπιθύμητη γραμμή εργαλείων σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

7. Ad-Aware Δωρεάν Antivirus

Ad-Aware Δωρεάν Antivirus

Αν και το Ad-Aware Free Antivirus μπορεί να μην είναι η καλύτερη προστασία από ιούς για έναν υπολογιστή, εξακολουθεί να συνιστάται επειδή είναι δωρεάν. Η πιο πρόσφατη έκδοση του Ad-Aware Free Antivirus προστατεύει τον υπολογιστή σας από δημοφιλείς απειλές ασφαλείας όπως ιούς, ιούς τύπου worm, trojans, adware και άλλα.

Η δωρεάν έκδοση του Ad-aware περιλαμβάνει επίσης μια δυνατότητα προστασίας από λήψη που σαρώνει όλα τα αρχεία που κατεβάζετε από το διαδίκτυο. Έτσι, αν ψάχνετε για μια δωρεάν λύση ασφαλείας για τα Windows 10/11, το Ad-Aware Free Antivirus μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

8. SuperAntiSpyware

SuperAntiSpyware

Αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ εργαλείο για να αφαιρέσετε κρυφά adware, κακόβουλο λογισμικό, trojans και rootkits από τον υπολογιστή σας, τότε το SuperAntiSpyware μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Μάντεψε? Το SuperAntiSpyware αφαιρεί σχεδόν όλες τις απειλές ασφαλείας χωρίς να επηρεάζει την απόδοση. Η διεπαφή χρήστη φαίνεται ξεπερασμένη, αλλά είναι αρκετά εύκολη στη χρήση.

9. RunScanner

RunScanner

Λοιπόν, το RunScanner δεν είναι ακριβώς ένα εργαλείο αφαίρεσης adware, αλλά είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα συστήματος των Microsoft Windows που σαρώνει όλα τα προγράμματα που εκτελούνται και τις θέσεις αυτόματης εκκίνησης.

Έτσι, το μίνι εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να διαγράψουν τα εσφαλμένα στοιχεία και τα στοιχεία κακόβουλου λογισμικού. Μπορεί εύκολα να παίξει οποιαδήποτε εφαρμογή που έχει adware.

10. Avast Anti-Adware

Avast Anti-Adware

Το Avast Anti-Adware είναι ένα αυτόνομο εργαλείο από την Avast που βάζει τέλος στο adware. Το Anti-Adware είναι ήδη μέρος του Avast Free Antivirus, αλλά αν δεν χρησιμοποιείτε το Avast Antivirus, μπορείτε να εγκαταστήσετε το αυτόνομο εργαλείο Avast Anti-Adware.

Η τελευταία έκδοση του Avast Anti-Adware εντοπίζει και αφαιρεί κακόβουλες απειλές στον υπολογιστή σας. Για τον εντοπισμό adware, χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο δίκτυο εντοπισμού απειλών Avast στον κόσμο.

11. AVG Adware Cleaner

Δωρεάν AVG Antivirus

Η AVG διαθέτει ένα ειδικό εργαλείο σαρωτή και αφαίρεσης διαφημίσεων που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Όπως κάθε άλλο εργαλείο αφαίρεσης διαφημίσεων για υπολογιστές, το AVG Adware Cleaner σάς βοηθά επίσης να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις εξαλείφοντας το κρυφό λογισμικό διαφημίσεων στο σύστημά σας.

Το εργαλείο AVG Adware Cleaner έχει επίσης τη δυνατότητα να σαρώσει και να αφαιρέσει κακόβουλο λογισμικό και άλλους τύπους απειλών ασφαλείας από τον υπολογιστή σας. Έτσι, εάν θέλετε ένα ελαφρύ αλλά αποτελεσματικό εργαλείο αφαίρεσης διαφημίσεων για Windows, το AVG Adware Cleaner θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

12. Kaspersky Adware Cleaner

Kaspersky Security Cloud

Εάν χρησιμοποιείτε την premium έκδοση του Kaspersky Internet Security ή του Antivirus, θα έχετε ένα εργαλείο αφαίρεσης Adware.

Το εργαλείο Adware Remover αποτελεί μέρος της premium ασφάλειας της Kaspersky, η οποία πρέπει να ενεργοποιηθεί με μη αυτόματο τρόπο. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κατάργησης adware από την ενότητα “Απόρρητο”.

Το εργαλείο αφαίρεσης διαφημίσεων του Kaspersky Adware Cleaner μπορεί να βρει και να αφαιρέσει εφαρμογές που είναι υπεύθυνες για την εμφάνιση εκείνων των ενοχλητικών διαφημίσεων που βρίσκετε στο μενού Έναρξη, στην οθόνη επιφάνειας εργασίας, στη σελίδα νέας καρτέλας κ.λπ.

13. Malwarebytes

Malwarebytes

Το Malwarebytes είναι ένα πρόγραμμα κατά του κακόβουλου λογισμικού για Windows, MacOS, ChromeOS, Android και iOS που εντοπίζει και αφαιρεί κρυφό κακόβουλο λογισμικό.

Αν και το Malwarebytes δεν λέει ανοιχτά για τις δυνατότητες ανίχνευσης adware, σίγουρα μπορεί να εντοπίσει και να αφαιρέσει adware και PUP από τη συσκευή σας.

Το πρόγραμμα προστασίας από ιούς ενημερώνεται συνεχώς για να διασφαλίζεται η προστασία από τις πιο πρόσφατες απειλές. Το Malwarebytes είναι δωρεάν για λήψη και χρήση εντός της δοκιμής. μόλις τελειώσει η δοκιμή, θα επιστρέψετε στη δωρεάν έκδοση.

Αυτά είναι λοιπόν τα δέκα καλύτερα εργαλεία αφαίρεσης adware για υπολογιστές με Windows 10 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Έχουμε ελέγξει χειροκίνητα τα εργαλεία και μπορούν επίσης να αφαιρέσουν επίμονα adware. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Καλύτερες Εφαρμογές Αφαίρεσης Adware για Android

καλύτερα εργαλεία αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού για Windows 10/11

Καλύτεροι Ανιχνευτές διπλότυπων φωτογραφιών & Fixer Tools για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *