Η εφαρμογή Snapchat κολλάει; 10 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα

Παρόλο που έχετε πολλές εφαρμογές κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο αυτές τις μέρες, το Snapchat ήταν το πιο δημοφιλές και κυριαρχεί στην ενότητα.

Ενώ η εφαρμογή Snapchat για Android είναι ως επί το πλείστον χωρίς σφάλματα, οι χρήστες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν μερικές φορές προβλήματα κατά τη χρήση της εφαρμογής. Πολλοί χρήστες ανέφεραν πρόσφατα ότι η εφαρμογή τους Snapchat κολλάει από το πουθενά.

Μερικοί χρήστες έχουν επίσης αναφέρει ότι το Snapchat συνεχίζει να κολλάει κατά το άνοιγμα ή την αποστολή Snaps. Εάν το Snapchat συνεχίζει να σταματά στο Android σας, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα και περιμένετε κάποια βοήθεια.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικές απλές μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα του Android που συνεχίζει να κολλάει στο Snapchat. Αλλά προτού εξερευνήσετε τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων, ας μάθουμε γιατί το Snapchat συνεχίζει να κολλάει στο Android.

Γιατί η εφαρμογή Snapchat συνεχίζει να κολλάει;

Η κατάρρευση του Snapchat στο Android μπορεί να είναι αποτέλεσμα διαφόρων πραγμάτων. Παρακάτω, παραθέτουμε μερικούς από τους κύριους λόγους για τους οποίους η εφαρμογή σας Snapchat διακόπηκε στο Android.

  • Το Snapchat είναι εκτός λειτουργίας παγκοσμίως.
  • Το τηλέφωνό σας έχει λιγότερη ελεύθερη μνήμη RAM.
  • Κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη εφαρμογών Snapchat
  • Ξεπερασμένη εφαρμογή Snapchat.
  • Χρησιμοποιείτε διακομιστή VPN/Proxy.
  • Ξεπερασμένη έκδοση λειτουργικού συστήματος Android.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους εξέχοντες λόγους για τους οποίους η εφαρμογή Snapchat διακόπτεται στο smartphone σας Android.

Συντριβή εφαρμογής Snapchat; 10 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα

Τώρα που γνωρίζετε όλους τους πιθανούς λόγους για τη συντριβή της εφαρμογής Snapchat, ίσως θελήσετε να επιλύσετε το πρόβλημα. Εδώ είναι οι καλύτεροι τρόποι διόρθωσης Η εφαρμογή Snapchat συνεχίζει να καταρρέει στο Android.

1. Ανοίξτε ξανά την Εφαρμογή Snapchat

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν το Η εφαρμογή Snapchat διακόπτεται είναι να ανοίξει ξανά η εφαρμογή. Ένα σφάλμα μπορεί να σας εμποδίσει να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες της εφαρμογής, επομένως συνιστάται να κλείσετε και να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή Snapchat.

Ακόμα κι αν η εφαρμογή σας Snapchat συντριβεί, εξακολουθεί να είναι τεχνικά ανοιχτή στο παρασκήνιο. Επομένως, φροντίστε να κλείσετε το Snapchat από το παρασκήνιο και μετά να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή.

2. Επανεκκινήστε το Smartphone σας

Επανεκκινήστε το Android smartphone σας

Η επανεκκίνηση είναι μια αειθαλή μέθοδος για την επίλυση των περισσότερων προβλημάτων που σχετίζονται με το σύστημα ή τη συσκευή. Μια διαδικασία παρασκηνίου μπορεί να παρεμβαίνει στη λειτουργικότητα του Snapchat και να το αναγκάζει να κλείσει μόνο του.

Αν ήταν αυτός ο λόγος, το εκ νέου άνοιγμα της εφαρμογής Snapchat δεν θα βοηθούσε. Πρέπει να επανεκκινήσετε το smartphone Android για να απελευθερώσετε όλες τις διαδικασίες παρασκηνίου. Μετά την επανεκκίνηση, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Snapchat.

3. Ελέγξτε το Διαδίκτυό σας

Ελέγξτε εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί

Αν και η κακή σύνδεση στο διαδίκτυο δεν θα διακόψει τη λειτουργία της εφαρμογής Snapchat, θα σας εμφανίσει διάφορα σφάλματα κατά την πρόσβαση στις δυνατότητές της.

Η ύπαρξη ενεργής και σταθερής σύνδεσης στο διαδίκτυο είναι σημαντική για τη σωστή λειτουργία της εφαρμογής Snapchat. Η εφαρμογή συνδέεται με τους διακομιστές της για την ανταλλαγή πληροφοριών.

Επομένως, εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες της εφαρμογής ή εάν η εφαρμογή κολλάει, ελέγξτε εάν το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο σε σταθερό Διαδίκτυο.

4. Ελέγξτε εάν το Snapchat είναι εκτός λειτουργίας

Ελέγξτε εάν το Snapchat είναι εκτός λειτουργίας

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν η εφαρμογή εξακολουθεί να κολλάει είναι να ελέγξετε εάν οι διακομιστές του Snapchat είναι σε λειτουργία και λειτουργούν.

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή άμεσης και κοινωνικής δικτύωσης, το Snapchat συνδέεται επίσης με τον διακομιστή του για να σας παρέχει τις δυνατότητες. Όταν οι διακομιστές του Snapchat ήταν εκτός λειτουργίας, οι περισσότερες από τις δυνατότητες της εφαρμογής δεν θα λειτουργούν.

Εάν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Snapchat όταν είναι εκτός λειτουργίας για συντήρηση, θα λάβετε πολλά σφάλματα. Και η εφαρμογή θα συνεχίσει να κολλάει μέχρι να αποκατασταθούν οι διακομιστές.

Μπορείτε να ελέγξετε τη σελίδα κατάστασης διακομιστή του Snapchat στη διεύθυνση Downdetector για να επιβεβαιώσετε εάν το Snapchat λειτουργεί και λειτουργεί κανονικά.

5. Αναγκαστικό κλείσιμο της εφαρμογής Snapchat

Αναγκαστικό κλείσιμο και άνοιγμα του Snapchat

Το Force Stop είναι μια δυνατότητα του Android που σταματά την εφαρμογή και τερματίζει όλες τις διεργασίες της που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Εάν η εφαρμογή Snapchat έχει προσωρινά προβλήματα, η αναγκαστική διακοπή πιθανώς θα το διορθώσει.

Είναι εύκολο να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή Snapchat στο Android. Πατήστε το εικονίδιο της εφαρμογής Snapchat στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής. Στη σελίδα Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε στο Force Stop κουμπί.

Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή και χρησιμοποιήστε την. Αυτή τη φορά, η εφαρμογή Snapchat δεν θα διακοπεί στο smartphone Android.

6. Συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Snapchat

Πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι επιλύουν το πρόβλημα της συνεχούς συντριβής της εφαρμογής Snapchat με την εκ νέου σύνδεση στο λογαριασμό τους στο Snapchat. Για να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Snapchat, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο Android σας και πατήστε στο Bitmoji εικονίδιο στην επάνω αριστερή γωνία.

Εικονίδιο Bitmoji

2. Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα Προφίλ. Πατήστε στο Ρυθμίσεις εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία.

Ρυθμίσεις γρανάζι εικονίδιο

3. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω άκρο της οθόνης και πατήστε Αποσύνδεση.

Αποσύνδεση

4. Στην προτροπή επιβεβαίωσης πληροφοριών Αποθήκευσης σύνδεσης, πατήστε Ναί.

Αποσύνδεση

Αυτό είναι! Αυτό θα σας αποσυνδεθεί από την εφαρμογή Snapchat. Μόλις αποσυνδεθείτε, συνδεθείτε ξανά με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας Snapchat.

7. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Snapchat

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή για κινητά, η εφαρμογή Snapchat δημιουργεί επίσης τα αρχεία προσωρινής μνήμης με την πάροδο του χρόνου για να κάνει την εφαρμογή να εκτελείται πιο γρήγορα. Όταν αυτά τα αρχεία κρυφής μνήμης είναι κατεστραμμένα, διακόπτεται η λειτουργία της εφαρμογής. Επομένως, συνιστάται να διαγράψετε και την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Snapchat.

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι εκκαθάρισης της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Snapchat: Από τις Ρυθμίσεις Android και την εφαρμογή Snapchat. Μοιραστήκαμε τα βήματα για την εκκαθάριση του αρχείου προσωρινής μνήμης από την εφαρμογή Snapchat.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο Android σας και πατήστε στο Bitmoji εικονίδιο στην επάνω αριστερή γωνία.

Εικόνα προφίλ

2. Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα Προφίλ. Πατήστε στο Ρυθμίσεις εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία.

Εργαλείο ρυθμίσεων

3. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε στο Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης επιλογή.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

4. Στο μήνυμα επιβεβαίωσης εκκαθάρισης προσωρινής μνήμης, πατήστε το Να συνεχίσει κουμπί.

Να συνεχίσει

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του Snapchat στο Android.

8. Ενημερώστε την Εφαρμογή Snapchat

Ενημερώστε την εφαρμογή Snapchat

Στο παρελθόν, οι χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα μετά την ενημέρωση της εφαρμογής Snapchat. Παρομοίως, οι πιθανότητες είναι ότι η έκδοση του Snapchat που χρησιμοποιείτε έχει κάποιο πρόβλημα που μπορεί να διακόψει την εφαρμογή.

Αν και δεν μπορείτε να κάνετε πολλά εδώ για να εξαλείψετε το πρόβλημα σε συγκεκριμένες εκδόσεις εφαρμογών, μπορείτε μόνο να περιμένετε για μια άλλη ενημέρωση.

Εάν ενημερώσατε για τελευταία φορά την εφαρμογή Snapchat πριν από λίγο καιρό, είναι καλύτερο να ανοίξετε το Google Play Store και να εγκαταστήσετε τις διαθέσιμες ενημερώσεις. Η ενημέρωση της εφαρμογής Snapchat θα επιλύσει το πρόβλημα.

9. Εγκαταστήστε τις ενημερώσεις Android

Εγκαταστήστε τις ενημερώσεις Android

Εάν η εφαρμογή Snapchat εξακολουθεί να διακόπτεται, ήρθε η ώρα να ελέγξετε για εκκρεμείς ενημερώσεις στο smartphone Android. Μερικές φορές, σφάλματα και δυσλειτουργίες στην εφαρμογή μπορεί να αναγκάσουν να σταματήσει μια εφαρμογή, οδηγώντας σε σφάλμα.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξαλείψετε τέτοια σφάλματα είναι να εγκαταστήσετε όλες τις εκκρεμείς ενημερώσεις Android. Για να εγκαταστήσετε όλες τις εκκρεμείς ενημερώσεις Android, ανοίξτε Ρυθμίσεις > Σχετικά με τη συσκευή > Ενημέρωση λογισμικού.

Εάν εκκρεμεί εγκατάσταση κάποιας ενημέρωσης, θα ληφθεί και θα εγκατασταθεί αυτόματα στο τηλέφωνό σας. Μετά την ενημέρωση του Android, χρησιμοποιήστε ξανά την εφαρμογή Snapchat.

10. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Snapchat

Εάν κάθε άλλη μέθοδος αποτυγχάνει να επιλύσει το πρόβλημα της κατάρρευσης της εφαρμογής Snapchat στο Android σας, ήρθε η ώρα να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Snapchat.

Η επανεγκατάσταση του Snapchat θα διαγράψει όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα και θα διαγράψει την προσωρινή μνήμη. Αυτό θα διασφαλίσει ότι το τηλέφωνό σας δεν έχει υπολείμματα αρχείων από την προηγούμενη εγκατάσταση.

Για να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή Snapchat, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Απεγκατάσταση. Μόλις απεγκατασταθεί, εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή από το Google Play Store.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερες εφαρμογές Snapchat Saver για Android

Έτσι, αυτές είναι οι λίγες καλύτερες μέθοδοι για την επίλυση του προβλήματος που συνεχίζει να κολλάει το Snapchat στο Android. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση σφαλμάτων εφαρμογής Snapchat στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Το YouTube κολλάει

το Google Chrome κολλάει 

Το PS5 κολλάει;

Το Edge κολλάει

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4914

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: