Πώς να διαγράψετε τις ειδοποιήσεις Facebook

Πώς να διαγράψετε τις ειδοποιήσεις Facebook σε κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές

Νιώθετε ότι όσο περισσότερους φίλους έχετε και σελίδες που ακολουθείτε, τόσο περισσότερες ειδοποιήσεις λαμβάνετε στο Facebook; Ενώ ορισμένες ειδοποιήσεις είναι χρήσιμες, πολλές είναι περιττές.

Εδώ, θα δούμε πώς μπορείτε να διαγράψετε ειδοποιήσεις στο Facebook και πώς να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας για να δείτε αυτές τις ειδοποιήσεις που είναι πιο σημαντικές για εσάς. Είτε χρησιμοποιείτε το Facebook στον ιστό, στην κινητή συσκευή σας ή και στα δύο, μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο των ειδοποιήσεών σας.

Διαβάστε επίσης:Γιατί δεν μπορείτε να δείτε σχόλια στο Facebook; (Και πώς να το διορθώσετε)

Aκολουθήστε μας στο facebook

Διαγραφή ειδοποιήσεων Facebook

Έχετε τις ίδιες επιλογές για τη διαγραφή ειδοποιήσεων Facebook στην εφαρμογή για κινητά και στον ιστό.

Πρόσβαση στις ειδοποιήσεις σας όπως κάνετε συνήθως.

Στην εφαρμογή για κινητά, επιλέξτε την καρτέλα Ειδοποιήσεις και στον ιστό χρησιμοποιήστε το εικονίδιο με το κουδούνι επάνω δεξιά.
Επιλέξτε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στα δεξιά της ειδοποίησης.

Στον ιστό, θα πρέπει να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την ειδοποίηση για να δείτε τις τρεις τελείες.
Επιλέξτε Κατάργηση αυτής της ειδοποίησης στο αναπτυσσόμενο μενού.

Στη συνέχεια, θα δείτε τη συγκεκριμένη ειδοποίηση να αφαιρείται από τη λίστα σας.

Ανάλογα με τον τύπο της ειδοποίησης που λαμβάνετε, ενδέχεται να έχετε και άλλες επιλογές. Αυτές οι ενέργειες σάς επιτρέπουν να σταματήσετε μελλοντικές ειδοποιήσεις για το συγκεκριμένο στοιχείο.

Ορίστε μερικά παραδείγματα:

Για σχόλια που λαμβάνετε σχετικά με την κατάστασή σας , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απενεργοποίηση ειδοποιήσεων σχετικά με αυτήν την κατάσταση.
Για σχόλια που λαμβάνετε σε μια φωτογραφία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απενεργοποίηση ειδοποιήσεων σχετικά με αυτήν τη φωτογραφία.
Για αναμνήσεις , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απενεργοποίηση ειδοποιήσεων σχετικά με τις αναμνήσεις για να κοιτάξετε πίσω.
Για μια ομάδα Facebook στην οποία έχετε εγγραφεί ή για μια ανάρτηση που έχετε σχολιάσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απενεργοποίηση ειδοποιήσεων σχετικά με αυτήν την ανάρτηση.
Για μια σελίδα Facebook που διαχειρίζεστε , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απενεργοποίηση ειδοποιήσεων για νέα μηνύματα για αυτήν τη σελίδα ή την απενεργοποίηση όλων των ειδοποιήσεων από αυτήν τη σελίδα.

Πρόσβαση στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων του Facebook

Έχετε τις ίδιες ρυθμίσεις για τις ειδοποιήσεις σας στην εφαρμογή για κινητά και στον ιστό. Όποιες ρυθμίσεις κι αν αλλάζετε συγχρονίζονται όταν χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό Facebook στις άλλες συσκευές σας. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις ρυθμίσεις.

Αποκτήστε πρόσβαση στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων στην εφαρμογή για κινητά

Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στη συσκευή σας Android ή στο iPhone και ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Επιλέξτε την καρτέλα Μενού.
Αναπτύξτε τις Ρυθμίσεις και το απόρρητο και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
Στην ενότητα Προτιμήσεις, επιλέξτε Ειδοποιήσεις.

Πρόσβαση στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων στον Ιστό

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις ρυθμίσεις στο Facebook.com είναι να ανοίξετε τις Ειδοποιήσεις σας, να επιλέξετε τις τρεις κουκκίδες στην κορυφή και να επιλέξετε Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πλοηγηθείτε εκεί με αυτά τα βήματα.

Επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.
Επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
Στην οθόνη Ρυθμίσεις, επιλέξτε Ειδοποιήσεις στα αριστερά.

Διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων στο Facebook

Μπορείτε να προσαρμόσετε για τι και πώς λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Ας ξεκινήσουμε με το ποιες ειδοποιήσεις μπορείτε να λαμβάνετε.

Επιλέξτε Ποιες ειδοποιήσεις λαμβάνετε

Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στις Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, θα δείτε 18 τύπους ειδοποιήσεων. Αυτά περιλαμβάνουν σχόλια, ετικέτες, αιτήματα φιλίας, ομάδες, αγορά και άλλα.

Επιλέξτε μια ειδοποίηση που θέλετε να προσαρμόσετε. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για Push, Email ή SMS για το πώς θέλετε να λαμβάνετε αυτήν την ειδοποίηση.

Ορισμένες ειδοποιήσεις διαθέτουν διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, όπως Υπενθυμίσεις, Γενέθλια και Περισσότερες δραστηριότητες για εσάς. Απενεργοποιήστε αυτήν την εναλλαγή για να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Για τύπους ειδοποιήσεων χωρίς αυτόν τον διακόπτη, απενεργοποιήστε κάθε διακόπτη (Push, Email, SMS) για να σταματήσετε να τις λαμβάνετε.

Μερικές ειδοποιήσεις προσφέρουν πρόσθετες επιλογές. Για παράδειγμα, για τις Ετικέτες, μπορείτε να επιλέξετε τις ειδοποιήσεις ανάλογα με το ποιος σας έχει επισημανθεί.

Πώς λαμβάνετε ειδοποιήσεις

Εκτός από τις παραπάνω ρυθμίσεις ανά τύπο ειδοποίησης, μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας, τις ειδοποιήσεις push, email και SMS.

Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της σελίδας Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων στην ενότητα Πώς λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

Πρόγραμμα περιήγησης (μόνο web): Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τις εναλλαγές για την αναπαραγωγή ήχου με κάθε νέα ειδοποίηση ή όταν λαμβάνετε ένα μήνυμα.
Push (μόνο για κινητό): Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το διακόπτη για ήχους και κραδασμούς μέσω ειδοποίησης push. Σημείωση: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εναλλαγή στο επάνω μέρος των ρυθμίσεων ειδοποιήσεων για Σίγαση ειδοποιήσεων Push.
Email: Επιλέξτε μεταξύ όλων, Προτεινόμενα ή Μόνο για τον λογαριασμό σας για τις ειδοποιήσεις μέσω email που λαμβάνετε.
SMS: Επιλέξτε μεταξύ Προτεινόμενα ή Μόνο για τον λογαριασμό σας για τα μηνύματα κειμένου που λαμβάνετε.

Αν και είναι εύκολο να διαγράψετε τις ειδοποιήσεις του Facebook, δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια δυνατότητα για να τις αφαιρέσετε μαζικά. Ας ελπίσουμε ότι αυτό είναι κάτι που θα δούμε να έρχεται στο Facebook στη συνέχεια.

Για περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στο πώς μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις διαφημίσεων Facebook για να βλέπετε μόνο αυτές που σας ενδιαφέρουν.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αναρτήσεις που προτείνονται για εσάς στο Facebook

Τα 10 καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο Facebook

Πώς να δείτε τι αρέσει σε κάποιον στο Facebook

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *